Neem geen genoegen met websitebezoekers,
ga voor klanten!

Breng je bedrijf naar een hoger niveau met e-mail funnels die verbinden en verkopen. 

Hoe werkt het?

Je laat klanten liggen

Vrijwel niemand is direct bereid om een aankoop te doen als ze jouw website bezoeken. Sorry to break it to you. Het is ontzettend verleidelijk om als ondernemer al je tijd en energie te steken in het aantrekken van websitebezoekers. Je wilt immers dat zoveel mogelijk mensen jou en je product of dienst leren kennen.


Dus je gaat bloggen, Instagrammen, Podcasten en netwerken. Misschien ga je adverteren. Webinars geven. Leads verzamelen met een gratis e-book. Super! Maar: websitebezoekers zijn nog geen klanten. Zelfs leads zijn nog geen klanten. Now the fun starts. 


Om van die bezoekers klanten te maken, moet je de buying journey van je bezoeker optimaliseren. De flow die hen door het aankoopproces leidt. Een e-mail funnel zorgt voor de juiste boodschap, op de juiste plek, op het juiste moment, bij de juiste persoon. 


Zodat elke potentiële klant vroeg of laat op een punt komt waarop hij jouw aanbod niet langer kan weerstaan.


Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen?

email marketing bureau

Welk verhaal vertel jij?

Om écht het verschil te maken als ondernemer moet je een verhaal vertellen dat eerlijk en authentiek is, zonder bullshit. Mensen worden steeds slimmer, sceptischer en allergischer voor onzin. Ze eisen transparantie, consistentie en authenticiteit.


Je wilt dus niet zomaar een e-mail funnel in elkaar flansen. Je moet de juiste snaar zien te raken, op het juiste moment. Het moet oprecht zijn.


Wij creëren een zorgvuldig opgebouwde e-mail flow met copywriting die bewezen marketing principes combineert met moderne storytelling die verbindt en verkoopt. 


Volledig geautomatiseerd, zodat je niet de hele dag tot aan je nek in de mails zit. Zodat jij écht impact kunt maken als ondernemer.

Ik hoor je denken: klinkt fantastisch, maar hoe gaan jullie mij daar precies mee helpen?

Terechte vraag. We hebben hier een unieke methode voor ontwikkeld. De show-flow-grow methode.
merkverhaal schrijven voor social media en email marketing

Show: Wij schrijven jouw merkverhaal

Om te beginnen is het belangrijk om héél duidelijk te hebben wie jouw klant precies is. Welke uitdagingen heeft hij of zij? Welke normen en waarden heeft hij of zij? Maar ook: wat wil jij uitdragen als ondernemer? 

Samengevat: welk verhaal vertel jij en wie moet daar naar luisteren?  

email marketing uitbesteden

Flow: Wij bouwen jouw funnel 

Op basis van jouw unieke verhaal en bedrijf ontwikkelen we een winnende strategie. Onze copywriters zorgen voor teksten van topniveau, onze technische experts bouwen de funnel. Zodat jij een volledig geautomatiseerde flow hebt staan die voor klanten zorgt!
social media en email marketing uitbesteden betekend bijsturen en opschalen

Grow: Samen groeien we verder

We gaan altijd voor een samenwerking op de lange termijn. Als jouw flow staat en de eerste resultaten binnen zijn, gaan we alles optimaliseren en verder uitbouwen. Daarnaast denken we constant mee op strategisch vlak, zodat jouw business ook blijft groeien.

email marketing uitbesteden

Meer klanten, die meer waard zijn

De jongens van AllesOverCrypto waren al met Bitcoin en cryptocurrency's bezig, before it was cool. Elke dag krijgt dit razendsnel groeiende bedrijf honderden leads binnen via verschillende social advertising campagnes.


Wij ontwikkelden meerdere funnels die ervoor zorgen dat elke lead automatisch wordt opgevolgd met een zorgvuldig opgebouwde e-mail flow. Dankzij die e-mails komen er tientallen extra sales per maand binnen, maar blijven klanten ook langer klant en doen zij vaker een tweede – of derde – aankoop.


Allemaal dankzij krachtige copywriting, waarmee we een authentiek verhaal vertellen dat verbindt en verkoopt. De juiste boodschap, op de juiste plek, op het juiste moment, bij de juiste persoon. 

Non-Negotiables

Over sommige dingen moet je gewoon niet onderhandelen als het aan ons ligt. Onze kernwaarden: authenticiteit, op gevoel, persoonlijk en met plezier. Dat betekent dat je mag verwachten dat we altijd transparant zijn en zeggen waar het op staat. Maar we zijn wel heel lief. 😉

 

Verder mag je er vanuit gaan dat we vanuit ons hart werken en de content die we voor je neerzetten persoonlijk is, zorgt voor compassie en vooral actie.

 

We zijn geen robots die alleen maar uitvoeren, maar echte menselijke partners die met je meedenken.

 

En last but not least: we hebben het graag naar onze zin! We doen wat we doen omdat we er van genieten en als je net zoveel passie hebt als wij, dan ben je het er mee eens dat zaken doen persoonlijk is. 


Als we samen geen plezier hebben is het de samenwerking niet waard. 🙂

Mailchimp email marketing uitbesteden
Sluit je aan bij de ondernemers die écht het verschil maken. Vraag een gratis strategiegesprek aan en ontdek hoe we jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen.
email marketing uitbesteden bij Switch OM

Dit staat je te wachten

Bedenk hoe jouw bedrijf eruit kan zien als je een volledig geautomatiseerde funnel hebt staan die jouw ideale klant aan je bindt. Die alles versterkt wat jij aan de voorkant doet. Wat een geweldig voordeel - weten dat je exact de juiste dingen zegt tegen elke potentiële klant, op exact het juiste moment.


Natuurlijk is er het feit dat je direct al een duidelijke strategie krijgt om van websitebezoekers en leads ook echt klanten te maken. Een maand later is jouw belangrijkste proces al geautomatiseerd en komen de eerste sales dagelijks binnen.


Nog een paar maanden later kijk je glimlachend terug op toen je begon. Je wéét nu dat iedere potentiële klant automatisch wordt opgevolgd en dat de kans dat diegene ook echt klant wordt zo groot mogelijk is. Ook je bestaande klanten blijven langer klant, en kopen vaker en meer. Je bedrijf is succesvoller dan ooit en je kunt niet wachten op wat de toekomst je brengt.

Stop!

Stop met het weggooien van potentiële klanten. Al die energie die je steekt in het aantrekken van mensen die interesse hebben in jouw product of dienst, werkt maar op halve kracht als de opvolging niet goed is. Of zelfs ontbreekt. Voorkom dat mensen alleen maar kijken en niet kopen.


Laat de kans op een succesvol bedrijf waarin je de vrijheid hebt om te doen waar jij energie van krijgt niet liggen. Dankzij ijzersterke en volledige geautomatiseerde funnels kun jij die vrijheid pakken.


Zet de eerste stap.

Zet vandaag jouw eerste stap naar helderheid. 
Vraag jouw GRATIS vrijblijvende strategiesessie aan