SEA Specialist Vacature

Vacature: Ervaren Google AD's Specialist (Remote)

Verzin, creëer, analyseer en optimaliseer Google AD's Campagnes voor ondernemers!


Ben jij de Google AD's Magiër die bij ons aan boord komt?

Google adverteren

Aantoonbare Ervaring in

Google AD's

Je hebt aantoonbaar enkele jaren ervaring met
Google AD's en Youtube AD's.

Goed Stel Hersenen, Sterke Persoonlijkheid

Opleiding is niet zo relevant. Persoonlijkheid, Een goed stel hersenen en liefde voor online marketing wel. 

facebook rapportages

Analytisch, Creatief, Doelgericht en Leergierig

Je krijgt een kick van het verzinnen, opzetten en optimaliseren van campagnes die direct resultaat boeken!

facebook Campagnes

Droom je ervan om Remote te kunnen werken?

De wereld is jouw playground, je kunt zelfstandig  werken waar en wanneer jij dat wilt.

Over Switch Online Marketing

Bij Switch Online Marketing verzorgen wij de Advertentie-Campagnes voor ondernemers die een verschil maken. Switch staat voor het verschil wat wij kunnen maken voor andermans business, een verschil van donker naar licht, van uit naar aan. Bij Switch kan een ondernemer zijn volledige Advertising strategie neerleggen. Wij zorgen ervoor dat een ondernemer haar ideale doelgroep bereikt en een constante stroom aan nieuwe leads en klanten binnenhaalt. 
We verzinnen, creëeren en optimaliseren de Advertentie-campagnes.
De klant kan hierdoor focussen op zijn business en wordt volledig ontzorgt.

We geloven bij Switch in het nieuwe werken, geen vastigheid, maar vrijheid.
De vrijheid om te werken wanneer dat voor jou (en de klant) prettig is.
Ook de locatie is niet relevant, alhoewel de Wifi op de top van de Himalaya vast niet best is :)
 
instagram feed optimaliseren

Wat zoeken wij in jou?

Je vooropleiding is in principe niet relevant, een zekere kennis van en liefde voor online marketing is wel een must. 

We willen niet met holle termen smijten maar bij voorkeur ben je analytisch, creatief en kun je goed schrijven. Ook heb je al enige ervaring in Google AD's .
Het is belangrijk dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en dat je om kunt gaan met de vrijheid en autonomie die je krijgt.

Daarnaast zul je zelfstandig de campagnes van meerdere accounts opzetten, beheren en optimaliseren. Daar hoort ook bij dat je met druk en deadlines om kunt gaan. We hebben zeker geen 9 tot 5 mentaliteit en schromen niet om het gaspedaal flink in te trappen.

We zijn een jong bedrijf, en bieden daardoor onwijs veel kansen om met ons mee te groeien. Jouw persoonlijkheid en kwaliteiten zijn het uitgangspunt en we geloven dat als jij gelukkig bent je ook het beste presteert. 
We werken in een team, dat betekent dat je locatie onafhankelijk kunt werken, de wereld ligt letterlijk aan jouw voeten. Amsterdam is onze thuisbasis, de wereld onze playground. 
Door gebruik te maken van de modernste technieken zorgen we ervoor dat projecten goed verlopen en de communicatie met het team en de klant soepel en direct is. 

Haal jij voldoening uit het helpen van inspirerende ondernemers met hun online marketing? Lijkt het je tof om je creativiteit te laten gelden en magische Google resultaten uit je hoge hoed te toveren? Of wil jij jezelf 'on the job' omscholen tot een echte Online Marketing Hero? Dan zoeken wij jou! 


Wat wij bieden?

Wij zijn een jong maar zeer snel groeiend bedrijf in een opkomend werkveld. Online marketing is in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbaar medium voor ondernemers. Wij werken voor veel toffe ondernemers in verschillende branches. Hoofdzakelijk werken we met klanten die een positieve impact maken in de wereld. Daar zitten hele uitdagende en inspirerende cases tussen. Zo werken we voor Wim Hof (de Iceman) maar ook voor softwarebedrijven, fysiotherapeuten, trainers, coaches, webshops, touroperators enzovoorts. Je kunt het zo gek niet bedenken en dat betekent dat je bij ons nooit een saaie week zult hebben. Er is variatie genoeg om van elke nieuwe uitdaging weer een succes te maken. Je doet werk wat er toe doet en wat dagelijks een verschil maakt voor anderen. Je krijgt een mooie vergoeding en een inspirerende plek in Amsterdam. Werk jij liever onder de zon met een kokosnoot in je handen? Prima!  Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook.

Laat ons weten dat je bestaat!

Wil jij ons team komen versterken? 

Maak dan vandaag nog een toffe video waarin je in ieder geval vertelt: 
😇 Waarom je bij Switch wil komen werken
👨‍⚕️Welke ervaring je hebt en wat je komt brengen
😀 Waar je blij van wordt
😎 Waar je trots op bent
😏 Waar je jezelf over vijf jaar ziet