Online Marketing Amsterdam

Miljoenen mensen zijn 1 klik verwijderd van jouw site

Met winstgevende social campagnes verleiden wij ze om de klik te maken én klant te worden.

Zodat jij meer impact maakt en meer omzet krijgt.

Hoe werkt het?

Pak jij het podium?

Het is ontzettend frustrerend als jouw product of dienst niet het podium krijgt dat het verdient. Dus ben je druk bezig met online marketing om ervoor te zorgen dat dit podium er komt.


Je zoekt informatie via internet en gaat bloggen, mailen, Instagrammen, Facebooken, verdiept je in SEO of gaat netwerken via LinkedIn. De reacties zijn positief. Je krijgt likes. Maar er gebeurt weinig. Geen klanten. Geen leads die misschien klant kunnen worden.


Een roepende in de woestijn... Dat is hoe je je voelt. Je moet de juiste mensen zien te bereiken en ervoor zorgen dat zij jouw product of dienst willen kopen.


Je hebt een constante stroom van potentiële klanten nodig die geïnteresseerd zijn in wat jij aanbiedt. Zodat je kunt doen waar je goed in bent en het verschil kunt maken voor mensen.


Adverteren via social media is dé manier om dit te bereiken. Met social media campagnes kun je jouw doelgroep heel gericht aanspreken en nog veel belangrijker: ervoor zorgen dat zij ook klant worden. En laten wij nou precies weten hoe je dat doet!

Social media marketing uitbesteden doen we bij switch online marketing op onze eigen manier

We doen het op onze manier

Bij Switch denken we op een hele eigen manier over social media campagnes, compleet anders dan de marketingbureaus die je flink laten betalen voor likes en link clicks. Nu denk je misschien wat is daar mis mee?


Veel, want wat heb je aan likes en link clicks als je er geen klanten aan overhoudt? Precies. Niets.


Wij dóen niet alleen, wij denken ook mee. Samen groeien is ons motto! Daarbij richten we ons op omzet en klanten, niet op likes en link clicks.


In de afgelopen jaren spendeerden wij meer dan 15 miljoen euro aan social media campagnes, voor meer dan 100 verschillende klanten. Daar zitten klanten bij die van start-up zijn uitgegroeid tot internationaal miljoenenbedrijf.


Dat zeggen we niet om stoer te doen, maar wel om een beeld te geven van wat er mogelijk is. Om te laten zien dat dit ook jouw verhaal kan zijn.


Facebook Ads

Bij Switch kun je jouw volledige Facebookstrategie neerleggen. Gooi het maar bij ons over de schutting. Wij zorgen ervoor dat je jouw ideale doelgroep bereikt en een stroom aan nieuwe klanten binnenhaalt terwijl jij je in de tussentijd kunt focussen op waar jij goed in bent of energie van krijgt!


Instagram Ads

De Instagram Feed en Stories van gebruikers staan vol met foto's en video's van vrienden, familie en kennissen. Maar ook met hun favoriete merken en influencers. Als merk zijnde kun je jezelf heel duidelijk positioneren en echte binding creëren met jouw doelgroep. LinkedIn Ads

De kracht van LinkedIn is dat gebruikers zelf zo goed mogelijk gevonden willen worden. Ze zelf hun profiel regelmatig updaten met de nieuwste veranderingen in baan, vaardigheden, collega’s, interesses, referenties en veel meer. De filters van Linkedin zijn zo scherp dat we jouw specifieke doelgroep nauwkeurig kunnen bereiken. 

Google Ads

Een enorme kans om jouw business te laten groeien is door te adverteren via Google! De combinatie van Social Ad's en Google is GOUD.  Met Google pluk je het laaghangende fruit van zoekgericht verkeer. Met de Social Ad's kun je onbeperkt schalen en kun je de rest van de wereld bereiken. Pinterest Ads

Op Pinterest vind je je meest gepassioneerde en loyale doelgroep. Ze gebruiken deze visuele zoekmachine om plannen te maken en inspiratie op te doen voor de toekomst. Op dit platform ondernemen ze actie, in plaats van de berichten van anderen leuk te vinden of door het laatste nieuws te bladeren. Ze zijn actief op zoek zijn naar inspirerende content. Ze zijn op zoek naar jou.

YouTube Ads

Tegenwoordig zien we steeds meer engagement en voorkeur voor video content boven andere media. Door YouTube in te zetten kunnen bedrijven interactieve en boeiende content creëren die perfect aansluit op deze groeiende trend. Dit betekend: meer betrokkenheid, betere klantrelaties en uiteindelijk meer verkoop!


TikTok Ads

In de afgelopen jaren kraakten wij voor onze klanten de TikTok code.
Een balans tussen knallende content en effectieve targeting zorgt voor ongekende resultaten.
Voor een prijs die ons terugbrengt naar de hoogtijdagen van Facebook.
Prijzen voor leads en aankopen liggen soms tot wel 3x (!) lager dan op Facebook.
De concurrentie op TikTok ligt vele malen lager. 

Klant Case: Leef Puur Natuur

Door het slim inzetten van advertenties op Facebook en Instagram verdubbelden we haar omzet in twee maanden.

Allemaal leuk een aardig, maar hoe gaan jullie mij daar precies mee helpen?

 Terechte vraag, In 3 stappen groeien we samen naar ongekende hoogten.

merkverhaal schrijven voor social media

Concept: Wij ontwikkelen een winnende strategie

Het begint allemaal met jouw business. Met jouw verhaal. Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Wij ontwikkelen de strategie om je naar het eindpunt te brengen. En verder.
inrichten van krachtige campagnes voor social media marketing

Campagne: Wij bouwen jouw campagnes

Hier worden wij altijd ontzettend blij van! De strategie ontwikkelen is fantastisch, het inrichten van krachtige campagnes misschien nog wel leuker! Dit is het omslagpunt voor je business.
Social media marketing uitbesteden betekend bijsturen en opschalen

Celebrate: Samen groeien we verder. Opschalen!

Je persoonlijke social media manager houdt je op de hoogte van de resultaten en monitort de campagnes continu, maar adviseert je ook op strategisch vlak. Zodat we samen nog verder groeien.
Voorbeeld van instagram feed. Instagram is een belangrijk platform voor social media marketing

Geen klanten, maar partners

Als ondernemer verzuip je al snel in de mogelijkheden van de online marketing wereld. Daarom staat bij ons één ding centraal. Wij hebben geen klanten. Wij hebben partners.


Zaken doen is persoonlijk. Als jij besluit dat je samen met ons wilt groeien, dan neem je geen dienst af. Nee, je begint aan een relatie voor de lange termijn. Een relatie die je aangaat om jouw bedrijf op te voeden tot een zo succesvol mogelijke versie van zichzelf.


Zeggen we 'ja' tegen elkaar? Dan zijn we vanaf nu jouw ervaren partner die meer dan 15 miljoen euro winstgevend heeft geïnvesteerd in social media campagnes en tientallen partners (internationaal) groot heeft gemaakt.


We zijn jouw betrokken partner. Een eerlijke partner die verder kijkt dan zijn neus lang is. Die korte lijnen hanteert. Proactief en bereikbaar is.


We zijn jouw winstgevende partner. Bij wie je zoveel mogelijk waar voor je geld krijgt. Wij zijn een abonnement op je inkomen.

social media adverteren uitbesteden door een specialist een ultieme resultaten
Dat is precies wat het verschil maakt voor ons en voor vele klanten!

"De Social Advertising van Switch is precies wat het verschil maakt voor ons en voor vele klanten. Ik kan iedereen aanraden om met hen samen te werken, ten minste als je opzoek bent naar veel nieuwe klanten voor je bedrijf."

Roeland van de Beek - Schmidt Communicatie

Nu kunnen we wereldwijd impact maken!
"Dankzij de samenwerking met Switch kunnen wij ons focussen op de dingen waar wij goed in zijn. Samen brengen wij meer stabiliteit in onze marketing activiteiten waardoor wij minder afhankelijk zijn van seizoenen. Dankzij Switch maken wij nu door het hele jaar wereldwijd impact met onze producten."
Lars Blokdijk - Oprichter Vertellis
Sluit je aan bij de ondernemers die écht het verschil maken. Vraag een gratis strategiegesprek aan en ontdek hoe we jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen.
constant groeien door het uitbesteden van social media

Jouw vrijheid begint hier...

Bedenk hoe jouw bedrijf eruit kan zien als je een constante stroom aan leads en klanten hebt. Een bedrijf waarin jij geen omkijken hebt naar het aantrekken van klanten, maar waarin jij kunt doen waar jij energie van krijgt. Waar jij goed in bent.


Natuurlijk is er het feit dat je direct al een duidelijke strategie krijgt om je bedrijf sneller te laten groeien dan ooit tevoren. Een maand later staan de eerste campagnes live en is je omzet flink gestegen. Je bent veel harder gegroeid in aantallen klanten dan normaal in deze periode.


Nog een paar maanden later kijk je glimlachend terug op toen je begon. Je wéét nu dat je bedrijf elke maand groeit. Dat je constant nieuwe klanten aantrekt en nooit meer de stress hoeft te ervaren van het wanhopig zoeken naar mensen die (alsjeblieft!) iets kopen.


Jij hebt veel meer tijd en ruimte om je te focussen op wat jij leuk vindt en tegelijkertijd is je bedrijf succesvoller dan ooit. Je kunt niet wachten op wat de toekomst je brengt.

online marketing groeien

... Of houd je jouw bedrijf klein?

Dit is het moment om te kiezen voor groei. Alle ingrediënten zijn aanwezig, je hoeft alleen de keuze maar te maken voor jezelf.


Voorkom dat jij je bedrijf klein houdt. Je kunt zóveel meer mensen verder helpen. Zóveel meer bereiken met dezelfde hoeveelheid tijd en energie.


Laat jouw kans om het bedrijf van je dromen neer te zetten niet liggen! Dit is jouw omslagpunt.

Zet vandaag jouw eerste stap naar helderheid. 
Vraag jouw GRATIS vrijblijvende strategiesessie aan