Help jij ons mee?

Bekijk onze vacatures

null

Werken in volledige vrijheid

Wij geloven in het nieuwe werken. Geen vastigheid, maar vrijheid. Twee dagen per week werken we samen op kantoor. De andere dagen vul je zelf in. En wil je bijvoorbeeld een maand werken vanaf een tropisch eiland? Ook dat is mogelijk! 

De wereld is je kantoor.

Jouw groei staat centraal

Jij bent de regisseur van je eigen groei. Binnen je baan, maar ook in je persoonlijke leven. Wij helpen je graag om deze groei op te zoeken. Spreek je uit en wij zorgen voor de middelen om je groei te realiseren. Van cursussen tot kennissessies tot boeken.
Groei is de zin van het leven.

Samen op epische avonturen

Bij Switch ligt de wereld letterlijk aan je voeten. Dit betekent ook dat we niet elke dag in real-life met elkaar samenwerken. Daarom plannen we minimaal 1 keer per jaar een toffe work trip waarbij teambuilding en fun centraal staan.

Work hard, play harder.

Onbeperkt vakantiedagen

Bij Switch tellen we geen vakantiedagen. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans tussen werk en vrije tijd ervaart. Voel je dat het tijd is voor vrije dag of een vakantie? Dan zullen wij dat alleen maar aanmoedigen!

Een baan als een maatpak. 

Bij Switch Online Marketing verzorgen wij de Online Marketing Campagnes voor ondernemers die een verschil maken. Switch staat voor het verschil wat wij kunnen maken voor andermans business, een verschil van donker naar licht, van uit naar aan. Je doet werk wat er toe doet en maakt daarmee dagelijks een verschil maakt voor anderen. 


Wij helpen onze toffe klanten om positieve impact te maken en samen te groeien in vrijheid. We bedenken succesvolle online marketing campagnes en zetten bezoekers of leads om in klanten dankzij converterende landingspagina’s en effectieve e-mail campagnes.


Wij snappen het online spelletje als geen ander en zijn voor elke klant vastbesloten om het spelletje uit te spelen met een positief resultaat. En wij gaan daar ver in, heel ver. We zijn een echte partner voor onze klanten, die met al hun online marketing vragen bij ons terecht kunnen.
Bekijk onze Vacatures

Onze cultuur: Groeien én Genieten

Voor ons betekent cultuur de manier waarop wij dingen doen en hoe wij met elkaar omgaan. Vrijheid, verantwoordelijkheid, groei en plezier staan bij ons voorop.  Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze talenten. 


Groeien en resultaten behalen is niet het enige waar we blij van worden. Ons team bestaat uit levensgenieters. We zijn niet vies van een gezellige borrel op het terras, een potje tafeltennis na de lunch en lachen veel met elkaar. En is het een mooie zomerse dag? Dan moedigen we elkaar aan om daar lekker van te genieten en de werkzaamheden op een ander moment af te ronden. 


Je bepaalt helemaal zelf hoe je je dagen indeelt. Het enige wat wij in ruil van jou verwachten is dat je op een verstandige manier met deze verantwoordelijkheid om kunt gaan.  Je hebt een sterke intrinsieke motivatie nodig en open en eerlijke communicatie. 
Video Aspect Ratio: 4:1

Als we zeggen dat we naar mensen kijken en persoonlijkheid belangrijker is dan diploma's dan menen we dat ook. Dennis is hier het uitgelezen voorbeeld van. Vijf jaar geleden stond hij achter de bar van een bruine kroeg in Heerhugowaard.


Vandaag de dag is hij mede-eigenaar van Switch.


Zonder opleiding en zonder marketing achtergrond. Door keihard te werken, kennis op te zuigen en relaties te bouwen met onze klanten besteeg Dennis de carrière ladder sneller dan Max Verstappen in Dubai. 
Dit wil ik ook 

Onze vacature, Jouw Droombaan?

Google Ads Vacature Amsterdam

Ervaren Google Ads Specialist

Google Ads is jouw religie. De controlekamer van Google kent geen geheimen voor jou. Samen met je collega's bouw je onze Google afdeling uit en help je jouw klanten aan toffe leads en klanten via Google & YouTube. 
Creatieve Copywriter Vacature

Ervaren Creatieve Copywriter

Je bent geen tikgeit maar een tekst connaisseur. Creatief schrijven, teksten analyseren en optimaliseren. Daar krijg jij energie van. Het boek "influence" ligt onder je hoofdkussen.

Heb jij aantoonbare ervaring als copywriter, kan je zelfstandig beuken en wil je jezelf continu ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ervaren Social Ads Specialist

Mark Zuckerberg is je beste maat. En de AD-manager jouw Cockpit. Samen met onze toffe klanten bedenk, creëer en optimaliseer je campagnes op de verschillende social kanalen. Je stopt pas als jouw klant groeit. 

Open sollicitatie

Staat jouw rol er niet tussen maar ben je overtuigd dat je iets kan brengen? Laat van je horen! Wij komen graag met je in gesprek.


Maak kennis met jouw toekomstige vrienden:

Alles Over Crypto is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét kennisplatform in de Crypto-wereld. Deze groei hebben wij samen het hen middels Ads op Google, YouTube en Facebook en dankzij converterende funnels gerealiseerd.
Van Crowdfunding naar een internationaal miljoenen-bedrijf. Vertellis heeft als missie om mensen dichter bij elkaar te brengen en meer tijd offline door te brengen.

Mede dankzij onze Social Ads worden hun producten wereldwijd goed verkocht.

Wim Hof is een legende. Zijn methode is wereldwijd bekend en heeft voor een wereldwijde revolutie gezorgd. Met onze lead campagnes  zorgen we ervoor dat de levens van honderden zo niet duizenden mensen worden geraakt. 

Nederland is koploper op het gebied van elektrisch rijden.  Laaddirect is dé aanbieder van laadpalen. Mede dankzij onze Social  en Google Ads genereren we leads voor de online keuze module. Van deze leads schaft ruim 35% een laadpaal aan. 

Voor meer toffe cases bekijk je onze succespagina

Ons kantoor bevindt zich in een oude slagerij in hartje Amsterdam (Oost). Hier zijn we twee dagen per week te vinden. Om te overleggen, te socializen en samen te beuken.


Je bent ook ontzettend welkom in ons kantoor op Bali. Heb je ook behoefte aan een fijne werkplek dichter bij huis? Dan regelen we een plek voor je in een co-work-space naar keuze.

Je bent drie stappen verwijderd van je droombaan

Stuur je sollicitatie

Laat ons in een korte motivatiebrief of video weten waarom jij de perfecte aanvulling voor ons team bent. Zijn wij overtuigd? Dan plannen we een digitale kennismaking. 

Leer elkaar beter kennen

Hebben we een klik? Dan plannen we een tweede (fysieke) date om elkaar nog beter te leren kennen. Voelt het daarna nog steeds van beide kanten goed? Dan vragen we je om een case te maken. 

Bekijk de vacatures

Begin met je droombaan

Voelen we beide een overtuigende yes? Dan doen we je een passend voorstel. Bij een wederzijds akkoord trekken we de champagne open en gaan we het avontuur samen aan!

Zullen we anders even bellen?

Een nieuwe baan is altijd spannend. Dat begrijpen we.

Als je vragen hebt staat onze Happiness Manager Michelle voor je klaar. 

No strings attached.


Michelle van Beek

020-2101312

michelle@switchom.nl

Online Marketing Manager Michelle