Duizenden mensen zijn dagelijks actief op zoek naar jouw product of dienst

Maar kunnen ze je wel vinden? Wij zorgen ervoor dat ze direct bij jou uitkomen!

Hoe werkt het?

Geef ze wat ze willen!

Je loopt heel veel klanten mis. Klanten die voor het oprapen liggen.


Klanten die – net zoals jij en ik – via Google op zoek zijn naar producten of diensten. En dus ook naar die van jou!


Je kunt precies achterhalen waar ze naar op zoek zijn en hoe ze die zoekopdrachten formuleren. Je kunt achterhalen hoeveel concurrentie er is voor bepaalde zoektermen en waar voor jou dus de kansen liggen.


Met zoekmachine adverteren zorg je dat al die mensen die dagelijks actief op zoek zijn naar jouw product of dienst, nauwelijks hoeven te zoeken.


Ze besluiten dat ze iets willen kopen of ergens hulp bij willen. Ff Google openen. Zoekopdracht intikken... 0,75 seconden wachten... En daar sta je dan! Bovenaan in Google met het perfecte aanbod. Precies wat ze zochten.

google ads uitbesteden

Elke euro levert meer op

Dit kun je bij ons NIET verwachten als het gaat om zoekmachine adverteren:


Hallo, afgelopen maand hebben wel 150.000 mensen je advertentie gezien! Super goed voor je branding. Hoe is het gegaan met de verkopen verder?


Wij zullen zoekmachine campagnes nooit (alleen maar) gebruiken om zoveel mogelijk mensen de naam van je bedrijf te laten zien. Want aan het einde van de maand heb je daar helemaal niets aan. Heb je geld uitgegeven aan gebakken lucht.


Je wilt dat elke euro die jij in een zoekmachine campagne stopt, meer oplevert. Daarom richten wij ons niet op branding, maar op aankopen via Google!

Mijn omzet is verachtvoudigd!
"Het resultaat van al het werk van Erwin is dat het aantal aanmeldingen per webinar afgelopen maanden VERACHTVOUDIGD is, en het grappige is mijn inkomen exact zo: afgelopen maand heb ik het meest verdiend ooit. En dat terwijl ik die maand ook nog op vakantie was."


Cup of Empathy

Marianne van Dijk, eigenaar Cup of Empathy

Alle campagnes die wij samen met Switch draaien zijn winstgevend

"Eindelijk bereikt onze boodschap de juiste mensen! Al jaren zijn wij aan struggelen om nieuwe markten aan te boren en exact de juiste mensen te bereiken.

In samenwerking met Switch is dit nu mogelijk en de resultaten zijn enorm goed!"

van der Pouw

Charlotte van der Pouw, eigenaar Dochorse 

We helpen je groeien dankzij een simpel proces. Want simpel = effectief!

onderzoek

Onderzoek

Allereerst zorgen we er voor dat je gevonden wordt op zoekopdrachten die mensen invoeren als ze op onderzoek uit gaan. Denk aan: "Hoe kies je de juiste verlichting?"
advertenties testen

Vergelijk

Vervolgens gaan we kijken naar de zoektermen die mensen invoeren die te maken hebben met de concurrent. Liggen daar kansen voor jou? Denk aan: "Led-verlichting [Naam Concurrent]"
online groeien

Koop

Ten slotte is het tijd om ons te richten op zeer specifieke zoektermen die mensen gebruiken als ze echt al besloten hebben dat ze iets willen kopen. Denk aan: "Led-verlichting kopen."

Nieuwe markten voor DocHorse

DocHorse is op dit moment Europa’s nummer 1 webshop voor sportpaarden. Toen ze bij ons aanklopten worstelden ze echter al jaren om nieuwe markten aan te boren en de juiste mensen te vinden.


Wij hebben er voor gezorgd dat elk afzonderlijk product dat DocHorse verkoopt (en dat zijn er véél!) zo goed mogelijk vindbaar is door slimme Shopping en Search campagnes in te zetten in verschillenden landen. Wanneer er acties zijn voor bepaalde merken zorgen we ervoor dat deze extra goed zichtbaar zijn om er zoveel mogelijk verkopen uit te halen.


Door deze campagnes zijn de verkopen flink omhoog geschoten en nog belangrijker: zitten daar klanten bij uit hele nieuwe markten.


Maar daarnaast hebben we er ook voor gezorgd dat we meer resultaat kunnen behalen met veel minder budget. Dit doen we door campagnes continu te optimaliseren en een gewenst rendement mee te geven (doel-ROAS), waar Google rekening mee houdt in de advertentieveiling.


Bij Switch maken we gebruik van een CSS partner, waardoor we 20% korting krijgen op de kosten per klik van Shopping campagnes. Door titels in de productfeed te verbeteren zorgen we ervoor dat de producten nog beter vindbaar zijn en er ook eerder op geklikt wordt omdat ze beter aansluiten op de zoekintentie van potentiële klanten.

Bereik alle mensen die dagelijks actief op zoek zijn naar jouw product of dienst!

google advertising specialisten Switch OM

Ze komen altijd bij jou uit

Bedenk hoe jouw bedrijf eruit kan zien als je altijd bovenaan staat in Google voor de belangrijkste zoekopdrachten voor jouw bedrijf. Wat een geweldig voordeel - weten dat jouw bedrijf bij elke klant die via Google zoekt, exact op het juiste moment naar voren komt!


Natuurlijk is er het feit dat je direct al een duidelijke strategie krijgt om in te spelen op alle zoekopdrachten die dagelijks in Google worden ingevoerd. Een maand later heb je meerdere nummer één posities op de belangrijkste zoektermen.


Nog een paar maanden later kijk je glimlachend terug op toen je begon. Je wéét nu dat iedereen die op zoek is naar jouw product of dienst via Google, altijd uitkomt bij jou en niet bij een concurrent. Je bedrijf is succesvoller dan ooit en je kunt niet wachten op wat de toekomst je brengt.

Laat de voorsprong op je concurrenten niet liggen!

Voorkom dat je al die mensen die elke dag op zoek zijn naar jouw product of dienst niet weet te bereiken!


Als jij ze niet geeft waar ze naar op zoek zijn, zal een concurrent dat met alle liefde doen. En dat terwijl je weet dat jij degene bent die hen verder kan helpen.


Investeer in je bedrijf. Investeer in de kracht van zoekmachine adverteren.

Zet vandaag jouw eerste stap naar helderheid. 
Vraag jouw GRATIS vrijblijvende strategiesessie aan