instagram uitbesteden

Wij zijn niet meer dan het succes van onze partners:

Hieronder vind je een bloemlezing van onze mooiste cases (zijn we trots op)

Webshop Case (Vertellis) 

"Vertellis: échte connectie in onze digitale samenleving"


Online Business Case (Wim Hof Methode) 

"Our mission is to help you become happy, strong and healthy."

Lead Generatie Case (IMU.nl)

In Vrijheid verbonden.

                             

Lanceringen Case

(Puur Figuur)

 Gezond afvallen op een nieuwe, betere manier

Mooie woorden van onze partners:

"17.000+ inschrijvingen op onze nieuwsbrief"

"Chris van Switch heeft middels Facebook Marketing onze nieuwbrief in enkele maanden met 17.000+ inschrijvingen laten groeien, onze webinars zitten steevast vol met enthousiaste ‘leads’ en mede als gevolg daarvan verdubbelde onze jaaromzet in 2016 t.o.v. het jaar ervoor."


Tonny Loorbach Eigenaar IMU.nl en Huddle BV.
"Elke investering komt meervoudig terug!"

"Voor mij is Chris een echte Facebook Marketing Magiër. Sinds dat hij voor Coachplek.nl en AlbertSonnevelt.nl de Facebook campagnes verzorgt, komt elke geïnvesteerde euro meervoudig terug. Chris is mijn inkomsten navelstreng met de digitale buitenwereld."

Albert Sonnevelt Eigenaar AlbertSonnevelt.nl, Coachplek

"Wereldwijd impact maken!"

Dankzij de samenwerking met Switch kunnen wij ons focussen op de dingen waar wij goed in zijn. Samen brengen wij meer stabiliteit in onze marketing activiteiten waardoor wij minder afhankelijk zijn van seizoenen. Dankzij Switch maken wij nu door het hele jaar wereldwijd impact met onze producten. 

Lars Blokdijk - Oprichter Vertellis

Wij zouden deze samenwerking aan alle ondernemers aanraden

Van alle agencies waarmee wij bij Endigo Media werken is de samenwerking met Switch een van de meest prettige samenwerkingen. De persoonlijke aanpak, de resultaatgerichtheid en de manier waarop jullie met ons mee denken, maakt echt dat we een topresultaat behalen. Wij zouden deze samenwerking aan alle ondernemers aanraden die niet bang zijn om explosief te groeien met de business!

Zarayda Groenhart - Endigo Media

 Echte partners in business, warm aanbevolen!

Dankbaar maken wij gebruik van Chris, Michelle en hun team van Switch Online Marketing, ze zijn attent, zorgzaam, resultaat gedreven en vakkundig. Bovendien zijn ze echt scherp in prijs en echte partners in business, warm aanbevolen!


Hylke Bonnema - Academie voor Opstellingen

"Wij kunnen ons focussen op waar we goed in zijn!"

Vanaf het moment dat we met SwitchOM gingen samenwerken was er groei te zien in onze leads en omzet! Dat is nu ruim een jaar geleden en de groei blijft zich voort zetten. Ongekend!

Keep it going guys! 👊

Gretta Adriana Martina - Leef Bewust Nederland
Marcel hielp al tienduizenden rokers om te stoppen, Bekijk hierboven zijn succesverhaal (ikstopwel.nl)

Niet onze woorden hè...

"Sympathiek en kennis van zaken"

Chris is een sympathieke gast met kennis van zaken. In het kader van de minor Online Marketing heeft hij op de Hogeschool Rotterdam 90 studenten op het puntje van hun schoolbankjes gekregen. Met een goed verhaal, een vleug humor, veel persoonlijkheid en een kritische noot wist hij de ogen te openen. Zeer waardevol.


Harold Joels - Hogeschool Rotterdam

"Weet echt alles van Social Advertising"

Super enthousiaste expert (guru komt misschien dichterbij) die echt alles weet van Facebook advertising!

In anderhalf uur heeft Chris ons verder op weg geholpen in de Facebook Advertising jungle met vooral heel veel praktische tips. 

Thanks!

Brechje Gondrie All - Time Favorites

"Weet hoe je conversie verhoogt"

Chris heeft ons enorm geholpen met het verbeteren van onze website sportrusten.nl. Met een goed en 'to-the-point' gesprek wees hij ons feilloos op de sterke en zwakke punten. Doel van het gesprek: conversie verhogen! Dat gaat zeker lukken met zijn input. Chris is duidelijk en weet waar hij over praat. En dat alles met een grote glimlach op zijn gezicht. Mooie gesprekspartner!

Maarten de Jong - Sportrusten
"Kan een samenwerking met Switch zeker aanraden!"
Samen met Chris van Switch heb ik een aantal Facebook en Instagram advertenties opgezet rondom Moederdag. Chris wist de juiste doelgroep te bereiken en dacht mee over de inhoud en vorm van de verschillende advertenties. Op het hoogtepunt gingen er honderd bestellingen per dag de deur uit. Heb je een Webshop en wil je op een goede manier de juiste mensen bereiken en kennis laten maken met jouw producten?

Dan kan ik een samenwerking met Chris zeker aanraden!

Janneke - Gewoon Jip 

"Switch is een hele fijne samenwerkingspartner." 

Chris en Dennis helpen ons met onze Facebook & Instagram marketing, wat al binnen een paar maanden enorm succesvol is gebleken. Vanaf moment één in het contact met Chris en Dennis wordt duidelijk dat zij je echt willen helpen. De persoonlijke aanpak, de oprechte intentie om ons als bedrijf verder te helpen in combinatie met enorm veel kennis over Facebook marketing maakt Switch tot een hele fijne samenwerkingspartner  

Wilfred Prins - Brand Solutions

“Nu al 2x zoveel leads door een goede strategie!”

Wow, dikke aanbeveling! De door Switch ingerichte advertentie loopt nog niet eens een dag en we hebben nu al 2x zoveel leads als dat we zelf in een week bereikten. Zowel Chris als Anita zijn fijn om mee samen te werken. Ze kunnen zich goed verplaatsen in onze wensen en vertalen dat naar een goede strategie en campagne. Ga zo door!💪

Bart Poot - MonkeyMoves

Ok. Ok. Ok. Stop it. 

"Chris en zijn collega's zijn helden!"
Na jaren samen gewerkt te hebben heeft hij ons bedrijf zien groeien naar wat het vandaag de dag is. Altijd bereikbaar voor vragen, en advies. Het gaat er bij ons eigenlijk niet om hoeveel geld wij kunnen maken met Facebook marketing, maar om zo veel mogelijk mensen te bereiken en de keuze aan te reiken een gelukkig, krachtig en gezond leven te hebben.


Buiten dat gegeven zorgen Chris en team er elke keer weer voor dat evenementen die bij ons organisch niet vol komen (yes, komt soms voor), tot soms wel een paar weken voor aanvang van event toch uitverkocht raken.

Enahm Hof - CEO Innerfire

"Snelle resultaten"

Chris en Dennis van Switch leveren snel resultaat zonder je te verwarren met allemaal technische termen. 

Fijne samenwerking tot nu toe en een dikke aanrader als je serieus bent over Social Advertising.

Bernard Favier - Oprichter Puur Figuur

"Een levensveranderende beslissing"

het is voor mij echt een no-brainer om met Switch OM samen te werken, het is zonder overdrijven een levensveranderende beslissing geweest, en ik kan het iedereen aanraden die zijn bedrijf snel wil laten groeien!

Marianne van Dijk - Cup Of Empathy

"Dat is precies wat het verschil maakt voor ons en voor vele klanten!"

De Social Advertising van SwitchOM is precies wat het verschil maakt voor ons en voor vele klanten. Ik kan iedereen aanraden om met hen samen te werken, ten minste als je opzoek bent naar veel nieuwe klanten voor je bedrijf.

Roeland van de Beek - Schmidt Communicatie

“Een hele fijne samenwerking met het Switch team!”

Personal Switch adviseert zeker gebruik te maken van de diensten van Switch Online marketing. Dankzij een hele fijne, goede samenwerking met Switch en hun TEAM, zijn de resultaten van de door hen gemaakte campagnes voor ons top!! Leads blijven binnen komen, met goede resultaten. Communicatie loopt heel goed, want zij weten direct te schakelen en te denken in oplossingen! Zij heten niet voor niets SWITCH Online marketing!!!

Nathalie Kuijt - Personal Switch

"de resultaten die we behalen zijn TOP!"

Ik ben zeer tevreden met Claudia en haar team van Switch! Elke lancering loopt heerlijk soepel en de resultaten die we behalen zijn TOP! Claudia is betrokken, slim en goed bereikbaar! Ze denkt mee, komt met sterke adviezen en ontzorgt me waardoor ik me gedragen voel en de resultaten behaal die ik voor ogen heb!

Arrezina van Roekel - Arrezina

Word jij ons volgende succesverhaal? Wij hopen van wel: