Vacature: Ervaren Facebook Marketeer (Remote) 

Verzin, creëer en optimaliseer Facebook Campagnes voor ondernemers!


Ben jij de Social Media Magiër die wij zoeken?

facebook Campagnes

Ervaring met Facebook Marketing

Je hebt aantoonbare ervaring met Facebook Marketing / Social Advertising.

Goed Stel Hersenen, Sterke Persoonlijkheid

Opleiding is niet zo relevant. Persoonlijkheid, Een goed stel hersenen en liefde voor online marketing wel. 

facebook targeting

Analytisch, Creatief, Doelgericht en Leergierig

Je krijgt een kick van het verzinnen, opzetten en optimaliseren van campagnes die direct resultaat boeken!

bijsturen

Droom je ervan om Remote te kunnen werken?

De wereld is jouw playground, je kunt zelfstandig  werken waar en wanneer jij dat wilt.

Over Switch Online Marketing

Bij Switch Online Marketing verzorgen wij de Facebook Campagnes voor ondernemers die een verschil maken. Switch staat voor het verschil wat wij kunnen maken voor andermans business, een verschil van donker naar licht, van uit naar aan. Bij Switch kan een ondernemer zijn volledige Facebook strategie neerleggen. Wij zorgen ervoor dat een ondernemer haar ideale doelgroep bereikt en een constante stroom aan nieuwe leads en klanten binnenhaalt. 
We verzinnen, creëeren en optimaliseren de Facebook campagnes.
De klant kan hierdoor focussen op zijn business en wordt volledig ontzorgt.

We geloven bij Switch in het nieuwe werken, geen vastigheid, maar vrijheid.
De vrijheid om te werken wanneer dat voor jou (en de klant) prettig is.
Ook de locatie is niet relevant, alhoewel de Wifi op de top van de Himalaya vast niet best is :)
 instagram personaliseren

Wat zoeken wij in jou?

Je vooropleiding is in principe niet relevant, een zekere kennis van en liefde voor online marketing is wel een must. 

We willen niet met holle termen smijten maar bij voorkeur ben je analytisch, creatief en kun je goed schrijven. Ook heb je al enkele jaren ervaring in Facebook (of andere vormen van social media) advertising. Het is belangrijk dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en dat je om kunt gaan met de vrijheid en autonomie die je krijgt.

Daarnaast zul je  zelfstandig de campagnes van meerdere accounts opzetten, beheren en optimaliseren. Daar hoort ook bij dat je met druk en deadlines om kunt gaan. We hebben zeker geen 9 tot 5 mentaliteit en schromen niet om het gaspedaal flink in te trappen.

We zijn een klein bedrijf, en bieden daardoor onwijs veel kansen om met ons mee te groeien. Jouw persoonlijkheid en kwaliteiten zijn het uitgangspunt en we geloven dat als jij gelukkig bent je ook het beste presteert. 
We werken in een remote team, dat betekent dat je locatie onafhankelijk kunt werken, de wereld ligt letterlijk aan jouw voeten.
Door gebruik te maken van de modernste technieken zorgen we ervoor dat projecten goed verlopen en de communicatie met het team en de klant soepel en direct is. 

Haal jij voldoening uit het helpen van inspirerende ondernemers met hun online marketing? Lijkt het je tof om je creativiteit te laten gelden en magische Facebook resultaten uit je hoge hoed te toveren? Of wil jij jezelf 'on the job' omscholen tot een echte Online Marketing Hero? Dan zoeken wij jou! 


instagram feed optimaliseren

Wat wij bieden?

Wij zijn een jong maar zeer snel groeiend bedrijf in een opkomend werkveld. Facebook (social) marketing is in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbaar medium voor ondernemers. Omdat er maar weinig expertise in de Nederlandse markt aanwezig is krijgen we veel aanvragen van ondernemers om dit over te nemen. Daar zitten hele uitdagende en inspirerende cases tussen. Zo werken we voor Wim Hof (de Iceman) maar ook voor softwarebedrijven, fysiotherapeuten, trainers, coaches, webshops, touroperators enzovoorts. Je kunt het zo gek niet bedenken en dat betekent dat je bij ons nooit een saaie week zult hebben. Er is variatie genoeg om van elke nieuwe uitdaging weer een succes te maken. Je doet werk wat er toe doet en wat dagelijks een verschil maakt voor anderen. Je krijgt een mooie vergoeding en een inspirerende (flex)plek in Amsterdam. Werk jij liever onder de zon met een kokosnoot in je handen? Prima!  Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook.

Laat ons weten dat je bestaat!

Wil jij ons team komen versterken? 

Maak dan vandaag nog een toffe video waarin je in ieder geval vertelt: 
😇 Waarom je bij Switch wil komen werken
😀 Waar je blij van wordt
😎 Waar je trots op bent
😏 Waar je jezelf over vijf jaar ziet