Facebook Marketing Hero Vacature

Vacature: Facebook Marketing Hero

Verzin, creëer en optimaliseer Facebook Campagnes voor ondernemers!


Ben jij de Facebook Magiër die wij zoeken?

Affiniteit / interesse in Facebook Marketing

Je hebt ervaring met Facebook Marketing / Advertising of je wilt dit vak graag meester worden.

Goed Stel Hersenen 

en Sterke Persoonlijkheid

Opleiding is niet zo relevant. Persoonlijkheid, Een goed stel hersenen en liefde voor online marketing wel. 

Analytisch, Creatief, Doelgericht en Leergierig

Je krijgt een kick van het verzinnen, opzetten en optimaliseren van campagnes die direct resultaat boeken!

Over Switch Online Marketing

Bij Switch Online Marketing verzorgen wij de Facebook Campagnes voor ondernemers die een verschil maken. Switch staat voor het verschil wat wij kunnen maken voor andermans business, een verschil van donker naar licht, van uit naar aan. Bij Switch kan een ondernemer zijn volledige Facebook strategie neerleggen. Wij zorgen ervoor dat een ondernemer haar ideale doelgroep bereikt en een constante stroom aan nieuwe leads en klanten binnenhaalt. 
We verzinnen, creëeren en optimaliseren de Facebook campagnes.
De klant kan hierdoor focussen op zijn business en wordt volledig ontzorgt. 


Wat zoeken wij in jou?

Je vooropleiding is in principe niet relevant, al zou een zeker kennis van en liefde voor online marketing zeker een pluspunt zijn. 

We willen niet met holle termen smijten maar bij voorkeur ben je analytisch, creatief en kun je goed schrijven. Ook heb je het liefst al enige ervaring in Facebook (of andere social media) advertising. Het is belangrijk dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en dat je om kunt gaan met de vrijheid en autonomie die je krijgt.  Je kan namelijk op termijn werken waar en wanneer je dat zelf wilt. 

Daarnaast zul je  zelfstandig de campagnes van meerdere accounts opzetten, beheren en optimaliseren. Daar hoort ook bij dat je met druk en deadlines om kunt gaan. We hebben zeker geen 9 tot 5 mentaliteit en schromen niet om het gaspedaal flink in te trappen.

We zijn een startend bedrijf, en bieden daardoor onwijs veel kansen om met ons mee te groeien. Jouw persoonlijkheid en kwaliteiten zijn het uitgangspunt en we geloven dat als jij gelukkig bent je ook het beste presteert. 

Haal jij voldoening uit het helpen van inspirerende ondernemers met hun online marketing? Lijkt het je tof om je creativiteit te laten gelden en magische Facebook resultaten uit je hoge hoed te toveren? En wil jij jezelf 'on the job' omscholen tot een echte Facebook marketing Hero? Dan zoeken wij jou! 


Wat wij bieden?

Wij zijn een jong maar zeer snel groeiend bedrijf in een opkomend werkveld. Facebook (social) marketing is in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbaar medium voor ondernemers. Omdat er maar weinig expertise in de Nederlandse markt aanwezig is krijgen we veel aanvragen van ondernemers om dit over te nemen. Daar zitten hele uitdagende en inspirerende cases tussen. Zo werken we voor Wim Hof (de Iceman) maar ook voor softwarebedrijven, fysiotherapeuten, trainers, coaches, webshops, touroperators enzovoorts. Je kunt het zo gek niet bedenken en dat betekent dat je bij ons nooit een saaie week zult hebben. Er is variatie genoeg om van elke nieuwe uitdaging weer een succes te maken. Je doet werk wat er toe doet en wat dagelijks een verschil maakt voor anderen. Je krijgt een goed salaris en een inspirerende werkplek in Amsterdam die wij delen met IMU BV en Huddle BV. Ook bestaat er de mogelijkheid om (deels) buiten kantoor te werken. 


Laat ons weten dat je bestaat!

Wil jij ons team komen versterken? 

Maak dan vandaag nog een toffe video waarin je in ieder geval vertelt: 
- Waarom je bij Switch wil komen werken
- Waar je blij van wordt
- Waar je trots op bent
- Waar je jezelf over vijf jaar ziet