Het Social Business Boosters Traject

Een continue stroom van leads en klanten & exponentiële groei in je omzet met paid advertising.

Meer over het traject
12
Weken
50+
Lessen
100+
Uur aan content

Werkt dit ook voor mij?

De kans is groot dat jij als ondernemer ontzettend veel laat liggen op marketinggebied. Je hebt er simpelweg te weinig kennis van of je hebt geen systeem om nieuwe klanten te krijgen. Je onderneemt op goed geluk of bent afhankelijk van je netwerk.

Of je hebt wél kennis. Teveel kennis dan waarschijnlijk. Je hebt schitterende cursussen gevolgd bij goeroes of je hebt trainingen doorlopen bij dure bureaus. Maar uiteindelijk loop je vast in de implementatie, wat leidt tot enorme frustratie. Of je wordt achterhaald door de realiteit, omdat je druk bent met andere aspecten in je business.

En dat is helemaal niet gek.

In de afgelopen jaren werkten we met honderden ondernemers. We zien en helpen ze groeien. Sommigen groeiden van enthousiaste ZZP-ers uit tot internationale miljoenenbedrijven. Maar we kunnen niet iedereen helpen door het van hen over te nemen. Daarom hebben we een heel bijzonder traject ontwikkeld. Een traject op maat waarin we je persoonlijk begeleiden. En ervoor zorgen dat je alle kennis ook daadwerkelijk gaat implementeren. Want inspiratie zonder implementatie leidt tot frustratie.

Alles wat we fout hebben zien gaan bij andere trainingen of ondernemers die zelf aan de slag gaan, hebben we opgelost met ons traject. Zodat jij kunt gaan vliegen.

Oké, vertel me meer!
chris switchom

Chris van der Krieke & Switch Online Marketing

Paid traffic is wat ons betreft het mooiste onderdeel van de marketingmix. Waar je bij SEO maanden aan het ploeteren bent en met funnels wekenlang aan het timmeren en bijschaven, kun je met betaald verkeer INSTANT resultaat behalen.

Ik vergelijk het ook wel eens met een switch. Een schakelaartje. Als je precies weet hoe je die moet inschakelen, zal dit je business veranderen. Je kunt letterlijk en figuurlijk van uit naar aan gaan. Je product of dienst onder de aandacht van honderden, zo niet duizenden potentiële klanten krijgen.

Tijdens het Social Business Boosters traject ga je exact leren HOE je dat moet doen. Hoe je op de juiste manier traffic kunt genereren die je vervolgens om gaat zetten naar klanten.

We geven je de exacte tools en templates die wij op dagelijkse basis gebruiken voor onze klanten. In de afgelopen jaren gaven we letterlijk miljoenen uit aan betaald verkeer. Hierdoor weten we exact wat werkt en wat niet werkt. 

Jij hoeft zelf die fouten dus niet meer te maken. Je investeert letterlijk in een voorsprong waardoor jij je vanaf het begin af aan richt op de juiste stappen. 

booster programma switchom

Dit is het plan!

We gaan samen met een groep van 30 van de meest bijzondere en ambitieuze ondernemers aan de slag. Stap voor stap nemen we jullie mee om structureel aan jullie business te gaan bouwen.

In drie maanden leer je alles om zelfstandig campagnes op te zetten voor jouw product of dienst. En je wordt gekoppeld aan een buddy die je verantwoordelijk houdt voor je acties. Van elkaar leren en elkaar inspireren is goud waard.

 • Jarenlange ervaring en kennis verzameld in 12 weken, 50+ lessen en meer dan 100 uur aan content.
 • Korte, praktische en toegankelijke lessen zodat je direct kunt toepassen wat je leert en het makkelijk terug te vinden is.
 • Live Feedback Sessies waarin je jouw vragen kunt stellen en 1-op-1 van Chris en zijn team kunt leren.
 • Social Business Boosters Community waarin je kunt connecten met Chris en zijn team, je eigen teamleden of andere ondernemers.
 • Géén training van 1 weekend, 1 dag of 1,5 uur, maar het meest complete traject van de Benelux.

Ben jij ambitieus genoeg?

Samen met 30 ambitieuze en gelijkgestemde ondernemers leg je in 12 weken het fundament voor je business en richt je een schaalbare effectieve verkoopmachine in. Alles onder begeleiding van ons ALL-STAR marketing team. Jouw business gaat exponentieel groeien!

Ook samen met ons jouw business van uit naar aan zetten?

4 modules + extra bonussen

social booster

Module 1: Word een Social Business Booster

In de eerste module geven we je een inleiding in het traject en vormen we je tot een Social Business Booster. Dat betekent dat we je de denkwijze aanleren die je nodig hebt om te begrijpen hoe je op de juiste manier onder de aandacht komt bij mensen die je vervolgens om gaat zetten naar klanten. Wat is daar precies voor nodig? En belangrijker nog: wie ben jij en hoe ziet jouw business eruit? Met welke cijfers ben je tevreden? Wat zijn je dromen en doelen?
Masterplan Ontwikkelen

Module 2: Masterplan Ontwikkelen

Het unieke aspect van het Social Business Boosters Traject is dat we samen met jou een masterplan op maat ontwikkelen. We zorgen er dus voor dat we exact weten wat jouw doelen zijn en dat we een strategie ontwikkelen die deze doelen zo goed mogelijk ondersteunt. Iedere deelnemer past dus de kennis toe op zijn of haar eigen specifieke strategie en situatie. We geven ook aanbevelingen en rapportages die per deelnemer uniek zijn.

Module 3: Ultra-sterke Campagne Bouwen en LIVE zetten

Dit is de module waarin je samen met ons alles daadwerkelijk gaat neerzetten en alle knoppen op AAN zet! De strategie wordt dus uitgevoerd. Een hele leuke module, want dit is waar we je veel van gaat leren. We zullen per deelnemer verschillende resultaten en verbeterpunten zien. Maar nog beter: we zullen elkaar op razend tempo zien groeien!

Module 4: Campagne Perfectioneren

Wanneer jouw campagne een tijd gedraaid heeft kunnen we aan de hand van de data zien hoe hij presteert. Dat is super belangrijk, want aan de hand van deze data kunt je gaan optimaliseren. Je ontvangt van ons rapportages met de cijfers van jouw specifieke campagne en aanbevelingen om deze te perfectioneren. Ook leer je hoe je de data precies moet interpreteren. Aan het eind van het traject kun je helemaal zelfstandig zorgen voor een continue stroom van leads en klanten & exponentiële groei in je omzet!

"Een rechterhand in mijn organisatie"

Marcel Borst belde om onze samenwerking stop te zetten, maar het was de omslag naar een vertienvoudiging (!) van zijn business.

Dit gaat het je kosten als je niet gaat starten...

geld verliezen

Geld

Als je niet weet wat je doet ga je geld betalen voor de verkeerde aanpak. Dat noemen wij de 'dure fouten belasting'. Zonde!
kansen mislopen

Kansen

 Bij gebrek aan kennis, coaching & kunde zal je zelf eerst veel kansen mis moeten lopen voor je kansen kunt pakken. Onnodig!
tijd-verliezen

Tijd 

Tijd is de enige non renewable resource in de wereld. Je krijgt het nooit meer terug. Dit traject gaat je heel veel tijd besparen!
frustaties als ondernemer

Frustatie

Blijven aanrommelen en met het gevoel blijven zitten dat er meer in zat. Al die kennis niet hebben toegepast. Frustratie!
Limited

Product name

250,-
190,-
Per month
List of USP's for this product
Limited

Product name

250,-
190,-
Per month
List of USP's for this product
Limited

Product name

250,-
190,-
Per month
List of USP's for this product

Ben je klaar voor de transformatie van jouw business?

 1. Je staat onderaan de torenhoge berg van het ontwikkelen van een online advertentie strategie en weet niet waar je de tijd vandaan moet halen.
 2. Je wilt geen snelle shortcuts leren, maar een gedegen fundering leggen voor de langere termijn. 
 3. Je wilt je marketing (nog) niet uitbesteden, maar zelf de kennis en/of de mensen in huis hebben om snel te kunnen schakelen en marketing op maat te leveren voor jouw business.
 4. Je kunt alle veranderingen niet bijbenen en hebt geen idee wat alle mogelijkheden zijn voor jouw business.
 5. Campagnes die je eerder op hebt gezet draaiden voor een tijdje goed, maar je hebt geen idee hoe je constant winstgevende campagnes kan draaien die je business op de lange termijn helpen.
 • In dit programma word je drie maanden lang meegenomen en begeleid zodat je zeker weet dat je je richt op de juiste onderdelen en écht resultaat behaalt. Zonder de druk op je agenda.
 • Wij geven je een fundering waarop je nog jarenlang online succes kunt behalen. Wij geloven dat je marketing kunt doen op een manier die je trots maakt. Omdat jouw tijd, product en service het waard zijn.
 • Met dit traject leiden we je medewerkers en/of jijzelf in 3 maanden op.
 • Ons traject is altijd up-to-date omdat wij alle kennis en ervaring die we nog dagelijks opdoen erin verwerken.
 • Het gehele traject is specifiek ontwikkeld voor een gedegen strategie op maat voor op de langere termijn.

Ms. Nameless

Job description

Wow, that sure grabs attention!

This leaves quite some room for a nice testimonial, quote or or an explanation about something.

Meld je aan voor het Social Business Boosters Traject