Creatieve Copywriter Gezocht

Hey Creatieve Copywriter, Schrijf jij betere teksten als/dan ons?

Haal jij als copywriter voldoening uit het creëren van knetter aantrekkelijke teksten?


Lijkt het je tof om je creativiteit te laten gelden tijdens het schrijven van magische advertentieteksten, converterende landingspagina’s en inspirerende mail funnels?


En dat in een organisatie waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid, groei en plezier vooropstaan? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen! 


Nice to meet you!

Bij Switch Online Marketing verzorgen wij de Online Marketing Campagnes voor ondernemers die een verschil maken.
Switch staat voor het verschil wat wij kunnen maken voor andermans business. Een verschil van donker naar licht, van uit naar aan. Je doet werk wat ertoe doet en maakt daarmee dagelijks een verschil voor anderen. Ons werk stopt daarom ook niet bij het inrichten van campagnes.
Wij zijn een strategische sparringpartner voor onze klanten en gaan door tot we de code hebben gekraakt. 


Wij helpen onze toffe klanten om positieve impact te maken en samen te groeien in vrijheid.

We bedenken succesvolle online marketingcampagnes en zetten bezoekers of leads om in klanten dankzij overtuigende advertentieteksten, converterende landingspagina’s en effectieve e-mailfunnels. 

Voor deze knop schrijf jij een goede tekst.


Klik hier bijvoorbeeld ;)
En hier plaats je dan een slim tekstje waardoor mensen gaan klikken.
Creatieve Copywriter Baan

Vrijheid, Verantwoordelijkheid en ongeremde Groei.

Als Copywriter ben je dol op schrijven (joh) en vind je het tof om de strategie die wij met de klant bedenken te vertalen in content welke naadloos aansluit op de doelgroep en het aanbod van de klant. Leads zijn leuk, maar met jouw teksten zorg je ervoor dat deze leads klanten worden.


Met perfecte copywriting in combinatie met de juiste ads, pagina’s en flows maak je ze enthousiast om te kopen. Je krijgt een kick van het continu optimaliseren van deze content. 
Ook vind je het tof om jouw copywriting-skills over te brengen op de rest van het team. 

Daarnaast ga je je ook bezighouden met het schrijven van content voor onszelf.

We zien zelf heus wel dat deze vacaturetekst veel beter kan ;-) 

Ben jij een Marketing-Gekkie?

Je bent echt marketing-gekkie en vind het tof om je helemaal onder te dompelen in de wereld van online beïnvloeding.
Dit gaat verder dan tekstjes typen. 
Je bent geen typegeit.


Je bent positief kritisch, altijd op zoek naar nieuwe kansen en je denkt proactief mee. 


We kiezen bewust voor een menselijke tekstschrijver.
Menselijkheid in een wereld van AI is wat het verschil gaat maken. 

Je snapt dat we de ontwikkelingen van ChatGPT en AI niet kunnen negeren en ziet deze ontwikkelingen als vette kansen in plaats van als onze vijand. 
Hoe zou het zijn als jij als tekstschrijver leert om ChatGPT te gebruiken als stagaire? 

En je productiviteit en effectiviteit door het dak kan laten gaan?

Wat zoeken wij in jou?

Persoonlijkheid boven papiertje

Je vooropleiding is in principe niet relevant. Jouw persoonlijkheid en liefde voor copywriting en marketing is dat wel. We willen absoluut niet met holle termen smijten, maar bij voorkeur ben je creatief, leergierig, nieuwsgierig en kun je (natuurlijk) goed schrijven. Je portfolio zegt ons veel  meer dan een CV.

Skills & Ervaring 

als basis

Het liefst heb je al ruime ervaring op het gebied van copywriting en het schrijven van converterende teksten. Ervaring met systemen als ActiveCampaign en ChatGPT is een pré. 

On The Job verfijnen we je skills, ga je trainingen en cursussen volgen en krijg je de tijd en ruimte om je kennis en skills te verrijken.

Verantwoordelijk-heid & Vrijheid

Vrijheid zonder verantwoordelijkheid is als fietsen zonder stuur. Het is belangrijk dat je om kunt gaan met de vrijheid en autonomie die je krijgt. Daar hoort ook bij dat je met druk en deadlines om kunt gaan. We hebben absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en we schromen niet om het gaspedaal flink in te trappen. 

Geluk & Groei als kompas

Jouw geluk en groei als leidraad. Wij geloven dat als jij gelukkig bent je ook het beste presteert. We zijn een klein, groeiend bedrijf en bieden daardoor veel kansen om met ons mee te groeien. Jouw persoonlijkheid en kwaliteiten zijn het uitgangspunt. Jij bent de regisseur van jouw groei.

Volg je inner spark. 

We willen elke dag beter worden in ons werk en de beste resultaten behalen voor onze klanten. Deze groei is niet vrijblijvend. Wij verwachten dat iedereen in het team de drive heeft om te groeien. En als jij dit laat zien dan zijn wij jouw cheerleaders en helpen we je om deze groei te bewerkstelligen. 

Wat bieden wij jou:

Werken bij Switch Online Marketing betekent werken vanuit je eigen krachten en kwaliteiten. Samen met de collega’s uit het team en met onze klanten groeien als mens en professional. Jouw rol groeit mee met jouw eigen groei. Jij bent de regisseur. 

Daarom kijken we dan ook graag verder dan een mooi salaris en een Macbook. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans tussen werk en niet-werk ervaart. En behalen we als team vette resultaten? Dan vieren we deze successen graag met elkaar tijdens een borrel of een toffe teamtrip. En dan niet naar de lokale bowlingbaan, maar teambuilding in de  Belgische Ardennen of diepe ademsessies op het tropische Bali. 

Werk jij in januari liever in de zon met een kokosnoot in je handen? Helemaal goed. De wereld is jouw playground. In goed overleg mag je werken waar en wanneer jij dat wilt. Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook. 


Wil je meer weten over wie wij zijn, waar wij voor staan en hoe wij tegen werken aankijken?


Lees hier dan meer over het Werken bij Switch.

Wat kan je verwachten?

  • Salaris: Je salaris bepalen we op basis van je ervaring ballpark 2.5K - 4K
  • Learning: Opleidingen, Cursussen en Traingen volgen? Graag. Wij dragen graag bij aan je persoonlijke en zakelijke groei.
  • Vakantiedagen: Tellen we niet. Samen met je collega's bepaal jij of je weg kan. Ga je te weinig weg word je op de vingers getikt door Michelle,
    Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning
  • Epische Trips: Elk jaar proberen we een epische teamtrip te maken, in Europa of toch de grote plas over? Bali, Portugal of de Belgische Ardennen. Episch wordt het sowieso.
  • Kantoordagen: Dinsdag en Donderdag werken we vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam. 
  • Groeien: Jij bent kapitein van jouw groei. En die stopt nergens.
  • Secundaire Zaken: Sporten via de zaak, Een snelle fiets, Gezonde lunches. Wij zorgen goed voor onze mensen.
Solliciteer Direct

Enthousiast? 

Ben je er van overtuigd dat wij de perfecte match zijn?
Laat ons weten dat je bestaat!

Klik op de onderstaande button en deel in een zinderende motivatiebrief of sprankelende video waarom jij de ideale aanvulling voor ons team bent.

Zullen we anders even bellen?

Een nieuwe baan is altijd spannend. Dat begrijpen we.

Als je vragen hebt staat onze Happiness Manager Michelle dag en nacht voor je klaar.

No strings attached.


Michelle van Beek

020-2101312

michelle@switchom.nl

Online Marketing Manager Michelle