null

Hey ervaren Google Ads Specialist, toe aan een volgende stap in je carrière?

Vind je het tof om doelstellingen van inspirerende ondernemers om te toveren in slimme, creatieve en effectieve Google campagnes? Lijkt het je gaaf om als Chef Google samen met onze Google squad next level te gaan? En dat in een organisatie waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid, groei en plezier vooropstaan? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!


Nice to meet you!

Bij Switch Online Marketing verzorgen wij de Online Marketing Campagnes voor ondernemers die een verschil maken. Switch staat voor het verschil wat wij kunnen maken voor andermans business. Een verschil van donker naar licht, van uit naar aan. Je doet werk wat er toe doet en maakt daarmee dagelijks een verschil maakt voor anderen. Wij helpen onze toffe klanten om positieve impact te maken en samen te groeien in vrijheid. We bedenken succesvolle online marketing campagnes en zetten bezoekers of leads om in klanten dankzij converterende landingspagina’s en effectieve e-mail funnels. 


SEA Specialist gezocht

Vrijheid, Verantwoordelijkheid en ongeremde groei.

Wil je je niet alleen bezig houden met het inrichten en optimaliseren van campagnes, maar lijkt het je ook tof om als Chef Google onze groeiende Google Squad naar een volgend level te tillen? En dat in een organisatie waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid, groei en plezier vooropstaan? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!


Ervaren Google Advertising Specialist bij Switch

Als ervaren Google Advertising Specialist zorg je ervoor dat jouw klant op Google wordt gevonden door haar ideale doelgroep en zo constante stroom aan nieuwe leads en klanten binnenhaalt. Je krijgt een kick van het verzinnen, opzetten en optimaliseren van campagnes die resultaat boeken!
Search, Shopping en Display campagnes opzetten doe je met je ogen dicht. Ervaring met YouTube is een dikke plus.


Ook ben je kritisch, altijd op zoek naar nieuwe kansen en denk je proactief mee. Daarmee gaat je rol verder dan enkel verantwoordelijk zijn voor de uitvoering. Je bent écht die go-to marketing sparringpartner voor zowel de klant als je collega's. 


En stopt jouw werk zodra de Google campagnes knettergoed draaien? Zeker niet! Als Chef Google zorg je er samen met de rest van de Google squad, nu bestaande uit drie collega's, voor dat onze ambitieuze doelen worden behaald. Als kapitein bepaal je de visie en rol je deze met samen de rest van het team uit.

Wat zoeken wij in jou?

Persoonlijkheid

Je vooropleiding is in principe niet relevant. Persoonlijkheid, een goed stel hersenen en een grote liefde voor online marketing wel. We willen niet met holle termen smijten, maar bij voorkeur ben je analytisch, creatief en initiatiefrijk.

Ervaring

Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring op het gebied van Google Ads en in het onderhouden van klantcontact. Je bent toe aan een volgende stap in je carrière en het lijkt je tof om onze Google Ads squad naar een volgend niveau te tillen.

Verantwoordelijk

Het is belangrijk dat je om kunt gaan met de vrijheid en autonomie die je krijgt. Daar hoort ook bij dat je met druk en deadlines om kunt gaan. We hebben zeker geen 9 tot 5 mentaliteit en schromen ook niet om het gaspedaal flink in te trappen. 

Groeien

Wij geloven dat als jij gelukkig bent je ook het beste presteert. We zijn een klein bedrijf en bieden veel kansen om met ons mee te groeien. Startpunt zijn jouw persoonlijkheid en  kwaliteiten. Jij bent de regisseur van jouw groei.
We willen elke dag beter worden in ons werk en de beste resultaten behalen voor onze klanten. Deze groei is niet vrijblijvend. Wij verwachten dat iedereen in het team de drive heeft om te groeien. En als jij dit laat zien dan zijn wij jouw cheerleaders en helpen we je om deze groei te bewerkstelligen. 

Wat bieden wij jou:

Werken bij Switch Online Marketing betekent werken vanuit je eigen krachten en kwaliteiten. Samen met de collega’s uit het team en met onze klanten groeien als mens en professional.

Jouw rol groeit mee met jouw eigen groei. Jij bent de regisseur. Daarom kijken we dan ook graag verder dan een mooi salaris en een Macbook. Wij vinden het belangrijk dat je je een goede balans tussen werk en niet-werk ervaart. En behalen we als team vette resultaten? Dan vieren we deze successen graag met elkaar tijdens een borrel of een toffe teamtrip. 

Werk jij in januari liever in de zon met een kokosnoot in je handen? Helemaal goed. De wereld is jouw playground. In goed overleg mag je werken waar en wanneer jij dat wilt. Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook.


Wil je meer weten over wie wij zijn, waar wij voor staan en hoe wij tegen werken aankijken?


Lees hier dan meer over Werken bij Switch.

Enthousiast? 

Ben je er van overtuigd dat we de perfecte match zijn?
Laat ons weten dat je bestaat!

Klik op de onderstaande button en deel in een korte motivatiebrief of video waarom jij een ideale aanvulling voor ons team bent.

Zullen we anders even bellen?

Een nieuwe baan is altijd spannend. Dat begrijpen we.

Als je vragen hebt staat onze Happiness Manager Michelle voor je klaar. 

No strings attached.


Michelle van Beek

020-2101312

michelle@switchom.nl

Online Marketing Manager Michelle