Online Marketing Amsterdam

Groeien met jouw bedrijf op Instagram!

'The Gram' schreeuwt om Advertising die authentiek en uniek is. Let's go.

Start met Instagram marketing

4,1

Miljoen gebruikers

2,1

Miljoen dagelijks actief

80%

Volgt bedrijven

60%+

Vindt producten via IG

Instagram is het snelst groeiende online platform

Wist jij dat Instagram momenteel het snelst groeiende Social Media Platform in Nederland is? Waar Instagram in 2015 nog maar 1,8 miljoen gebruikers telde is dit aantal inmiddels bijna 3x zoveel.. Momenteel heeft Instagram in Nederland 4,1 miljoen gebruikers. Hiervan gebruiken 2,1 miljoen gebruikers Instagram dagelijks! En waar mensen hun tijd doorbrengen liggen kansen voor slimme ondernemers. Kansen om je merk uit te bouwen en om jouw doelgroep te bereiken en te activeren.
Wij helpen je hierbij. 

Instagram Stories

De Stories functie van Instagram is DE plek om jouw doelgroep te bereiken.

Doordat mensen Stories dagelijks willen "uitspelen" wordt hier de meeste tijd doorgebracht.  De populariteit van Stories is voornamelijk verantwoordelijk voor de enorme groei van Instagram in de afgelopen jaren. Met Instagram advertenties kun je binnen Stories adverteren en jouw boodschap overbrengen. Korte impactvolle video's werken hiervoor het best. Je potentiële klant  bij de lurven grijpen, dat is het doel.


Wij kunnen je hierbij helpen. Van design tot implementatie zijn wij jouw partners.

instagram feed optimaliseren

Instagram Feed

Naast de Stories binnen Instagram heb je natuurlijk nog de Instagram Feed. Dit geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om Instagram Advertenties in te zetten die wat langer de aandacht vasthouden dan bij Instagram Advertenties voor Stories. Het mooie van Instagram is dat je binnen het platform twee hele verschillende manieren van adverteren hebt die elk hun eigen voordelen met zich meebrengen. 


Wij adviseren je hierin op basis van onze succesvolle resultaten op Instagram.

Onze klanten vertellen:

 Kan een samenwerking met Switch zeker aanraden!

Samen met Chris van Switch heb ik een aantal Facebook en Instagram advertenties opgezet rondom Moederdag. Chris wist de juiste doelgroep te bereiken en dacht mee over de inhoud en vorm van de verschillende advertenties. Op het hoogtepunt gingen er honderd bestellingen per dag de deur uit. Heb je een Webshop en wil je op een goede manier de juiste mensen bereiken en kennis laten maken met jouw producten? 


Dan kan ik een samenwerking met Chris zeker aanraden!

Janneke - Gewoon Jip 

 "Switch is een hele fijne samenwerkingspartner." 

Chris en Dennis helpen ons met onze Facebook & Instagram marketing, wat al binnen een paar maanden enorm succesvol is gebleken. Vanaf moment één in het contact met Chris en Dennis wordt duidelijk dat zij je echt willen helpen. De persoonlijke aanpak, de oprechte intentie om ons als bedrijf verder te helpen in combinatie met enorm veel kennis over Facebook marketing maakt Switch tot een hele fijne samenwerkingspartner  Wilfred Prins - Brand Solutions

We zijn trots op onze partners en hun succes! lees de verhalen hier:

De voordelen van Instagram Marketing

Social media marketing uitbesteden instagram

Meer advertentie mogelijkheden

Instagram is ontzettend visueel. Dat is goed nieuws, want beelden worden door mensen 60.000 keer sneller opgeslagen dan woorden. Op Instagram kun je met Social Advertising echt creatief zijn en de visuele vorm kiezen die bij jou past.

adverteren instagram uitbesteden

Persoonlijk & Inspirerend

De Instagram Feed en Stories van gebruikers staan vol met foto's en video's van vrienden, familie en kennissen. Maar ook met hun favoriete merken en influencers. Als merk zijnde kun je jezelf heel duidelijk positioneren en echte binding creëren met jouw doelgroep. 

specifiek Targetten met instagram marketing

Specifieke targeting

Doordat Instagram in 2012 is overgenomen door Facebook is het ook via Instagram mogelijk om enorm specifiek een doelgroep aan te spreken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat alleen mensen die geïnteresseerd zijn in gezonde voeding jouw advertentie zien. Of bijvoorbeeld alleen mensen die vaak reizen. You name it. Ideaal dus als je een specifieke doelgroep hebt!

Gebruikers zijn actief & engaged

In vergelijking met andere Social Media platformen zijn de gebruikers op Instagram een stuk actiever dan gebruikers van andere platformen. Zo kent Instagram ongeveer 400 miljoen actieve gebruikers per maand, en worden er dagelijks meer dan 80 miljoen foto's en video's gedeeld.

Instagram 6 stappen bereik op Instagram

Strategiesesie

Samen met jou brainstormen over jouw business en de mogelijkheden op Instagram voor jouw merk.

Plan Schrijven

Jouw input uit de brainstorm werken we uit in een strategisch plan om op Instagram te rocken!

Campagne Inrichten

We richten de campagnes in aan de hand van ons geniale marketingplan en zetten alles klaar om te knallen.

Campagne Draaien

De campagnes gaan draaien, toch altijd een spannend moment. Wij houden jou op de hoogte van alles!

Split-Testen

Om tot een succesvolle campagne te komen testen we alle mogelijke elementen tot we succes hebben. 

Opschalen

Bij succes is het zaak om op te schalen, en impact te maken. Investeren & Incasseren.


Start met jouw gratis strategiegesprek (t.w.v. 450,-) 

Ready to Rock on the Gram?! Wij wel! Vraag gratis een strategiegesprek aan en we gaan samen de mogelijkheden bespreken voor jouw business om online te groeien met Instagram!