Groeien met jouw bedrijf via Google!

Inspelen op de zoekintentie van Google gebruikers met geniale Google Ads

Start met Google ads

95%

Internetgebruikers gebruikt Google

4 miljard

Zoekopdrachten per dag in Nederland

33%

Klikt op Google AdWords advertenties

Meer klanten dankzij Google

Google is niet voor niets de grootste zoekmachine in de wereld. Wereldwijd worden er dagelijks 3,5 biljoen zoekopdrachten uitgevoerd. In Nederland worden per dag wel 4 miljard zoekopdrachten uitgevoerd via Google. 


Een enorme kans om jouw business te laten groeien door te adverteren via Google! De combinatie van Social Ad's en Google is GOUD.  Met Google pluk je het laaghangende fruit van zoekgericht verkeer. Met de Social Ad's kun je onbeperkt schalen en kun je de rest van de wereld bereiken. 

Hoe? Wij denken graag met je mee:


Kim Blok

Google AD's expert

Claim jouw gratis Strategiegesprek

Wil je aan de slag met Google Advertising? Bij advertenties op Google gaat het erom dat er zoveel mogelijk relevante bezoekers naar de juiste pagina komen. Hoe meer relevante bezoekers op je website, hoe groter de kans dat deze bezoekers conversies zullen opleveren. In een gratis strategiegesprek bespreken we jouw specifieke business om zoveel mogelijk bezoekers met een hoge relevantie naar jouw website te krijgen.

Onze klanten vertellen:

“Nu al 2x zoveel leads door een goede strategie!”

Wow, dikke aanbeveling! De door Switch ingerichte advertentie loopt nog niet eens een dag en we hebben nu al 2x zoveel leads als dat we zelf in een week bereikten. Zowel Chris als Anita zijn fijn om mee samen te werken. Ze kunnen zich goed verplaatsen in onze wensen en vertalen dat naar een goede strategie en campagne. Ga zo door!💪Bart Poot - MonkeyMoves

“Een hele fijne samenwerking met het Switch team!”

Samen met Chris van Switch heb ik een aantal advertenties opgezet rondom Moederdag. Chris wist de juiste doelgroep te bereiken en dacht mee over de inhoud en vorm van de verschillende advertenties. Op het hoogtepunt gingen er honderd bestellingen per dag de deur uit. Heb je een Webshop en wil je op een goede manier de juiste mensen bereiken en kennis laten maken met jouw producten? Dan kan ik een samenwerking met Chris zeker aanraden!

Janneke - Gewoon Jip 

Elke euro die je investeert moet meer opleveren

google ads uitbesteden Switch OM

Direct Bovenaan in de belangrijkste zoekmachine:

Met Google AdWords kom je binnen enkele minuten bovenaan de zoekmachines te staan. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken valt jouw aanbod direct op! Tenminste, als jouw ad zo relevant mogelijk is. Daar zorgen wij voor. Met de juiste zoekwoorden helpen wij jouw bedrijf gevonden te worden.

google ads uitbesteden

Spring eruit bij Google Shopping

Heb je een webshop? Met Google Shopping kun je ervoor zorgen dat jouw product naar voren komt als iemand via de zoekmachine actief op zoek is naar een product zoals dat van jou. Wij helpen je om dit optimaal in te richten zodat we je sales door het dak kunnen laten knallen!

domineren met Google ads display

Domineer met Display advertising

Met Display Advertising kom je nog dichter bij de klant, door te adverteren op websites die jouw doelgroep graag bezoekt. Via het Google Display Netwerk heb je toegang tot wel 1 miljoen websites, video’s en apps waar jouw doelgroep zich bevindt. Met een slimme strategie zorgen wij ervoor dat jouw aanbod gezien wordt. 

Gratis adviesgesprek

Waarom adverteren in Google?

bijsturen

Zoekintentie = Winnen

Bezoekers van Google hebben een zoekintentie. Ze zijn gericht op zoek naar een product of dienst

facebook targeting

Juiste plek, juiste moment

Met Google Ads zorgen wij ervoor dat jouw product of dienst op het juiste moment en de juiste plek bij je doelgroep terecht komt.


Verzekerd van bezoekers

Je betaalt met Google Ads alleen als je ook daadwerkelijk bezoekers krijgt. Dus pas als iemand op de advertentie klikt!


Samen hebben wij al resultaat behaald in Google

Onze klanten vertellen:

"Dat is precies wat het verschil maakt voor ons en voor vele klanten!"

De Social Advertising van SwitchOM is precies wat het verschil maakt voor ons en voor vele klanten. Ik kan iedereen aanraden om met hen samen te werken, ten minste als je opzoek bent naar veel nieuwe klanten voor je bedrijf.nd this!

Roeland van de Beek - Schmidt Communicatie

"Wij kunnen ons focussen op waar we goed in zijn!"

Vanaf het moment dat we met SwitchOM gingen samenwerken was er groei te zien in onze leads en omzet! Dat is nu ruim een jaar geleden en de groei blijft zich voort zetten. Ongekend!


Keep it going guys! 👊

Gretta Adriana Martina - Leef Bewust Nederland

Start met jouw gratis strategiegesprek

Klaar om je business naar een volgend niveau te tillen met ultra relevante Google Advertising? Plan jouw gratis strategiegesprek vandaag nog in!