LinkedIn Advertenties

Groeien met jouw bedrijf op LinkedIn!

Impact maken op de zakelijke markt met LinkedIn Advertising waar je U tegen zegt

Start met Linkedin marketing
linkedin marketing uitbesteden bij expert erwin

Bereik een unieke doelgroep

LinkedIn heeft maar liefst meer dan een half miljard gebruikers. Deze gebruikers bestaan uit professionals die actief zijn in alle denkbare sectoren en functies. Social Advertising via LinkedIn kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het genereren van leads, het verhogen van de naamsbekendheid of voor het werven van deelnemers aan evenementen.


Dat is nog eens gericht online groeien.

adverteren in linkedin newsfeed

In de newsfeed

Waar anders dan op ’s werelds meest bekeken professionele feed kun je Social Advertising inzetten voor het bereiken van jouw doelgroep?

De unieke doelgroep die actief is op LinkedIn leent zich perfect voor specifieke Social Advertising.

Gericht adverteren met optimaal resultaat!

persoonlijke marketing linkedin

Ontdek de kracht van persoonlijk

Gepersonaliseerde advertenties zijn waardevolle advertenties. Als een advertentie niet relevant is, waarom zou je hem dan überhaupt bekijken?! Via het postvak IN van LinkedIn bereik je jouw doelgroep op een persoonlijke manier. Verstuur gepersonaliseerde berichten die meer conversies  opleveren dan reguliere e-mails.

Onze klanten vertellen:

“Een hele fijne samenwerking met het Switch team!”

Personal Switch adviseert zeker gebruik te maken van de diensten van Switch Online marketing. Dankzij een hele fijne, goede samenwerking met Switch en hun TEAM, zijn de resultaten van de door hen gemaakte campagnes voor ons top!! Leads blijven binnen komen, met goede resultaten. Communicatie loopt heel goed, want zij weten direct te schakelen en te denken in oplossingen! Zij heten niet voor niets SWITCH Online marketing!!!

Nathalie Kuijt - Personal Switch

“Nu al 2x zoveel leads door een goede strategie!”

Wow, dikke aanbeveling! De door Switch ingerichte advertentie loopt nog niet eens een dag en we hebben nu al 2x zoveel leads als dat we zelf in een week bereikten. Zowel Chris als Anita zijn fijn om mee samen te werken. Ze kunnen zich goed verplaatsen in onze wensen en vertalen dat naar een goede strategie en campagne. Ga zo door!💪



Bart Poot - MonkeyMoves

Waarom Switch Online Marketing?

Linkedin marketing expert anita

Persoonlijke Social Advertising Manager

Bij Switch Online Marketing houden we van rete-korte lijnen. We schakelen sneller dan Max Verstappen als het gaat om Social Advertising. Je krijgt een persoonlijke Social Advertising Manager die voor jou de campagnes inricht, monitort en optimaliseert. Ook voorziet hij of zij je proactief van advies en waardevolle inzichten. Samen groeien!

linkedin marketing door targeting

Vlijmscherpe Targeting

We hebben jarenlange ervaring met het 'spelletje' van Social Advertising. Onze zintuigen zijn daardoor niet normaal scherp, al zeggen we het zelf. We ruiken jouw doelgroep al op kilometers afstand! 

Knallende copy = Keiharde conversie

We weten als geen ander dat goede copywriting onbetaalbaar is. Waarom? Omdat een Social Advertising strategie nog zo goed kan zijn; als jouw doelgroep niet wordt geráákt blijft succes uit. Onze copy knalt, converteert en inspireert!

linkedin marketing uitbesteden

Social Advertising die trots maakt

Wij vinden dat marketing niet schreeuwerig of manipulerend hoeft te zijn. Wij geloven dat jij jouw markt kunt domineren door authentiek en uniek te zijn. Duurzame Social Advertising zodat we samen impact kunnen maken en kunnen groeien in vrijheid. Daar gaan we voor!

Gratis adviesgesprek