Download vandaag nog GRATIS jouw exemplaar van Pinterest Geheimen.  

Pin to Win, 7 geheimen voor Pinterest succes. 

Hoe je Pinterest kan inzetten voor de groei van jouw bedrijf.

Wist je dat:

  • Je voor de prijs van een kopje koffie 1000den mensen kunt bereiken?
  • Er 4,6 miljoen mensen dagelijks actief zijn op Pinterest?
  • 93% van de actieve pinners zegt Pinterest te gebruiken voor het plannen van aankopen.
  • Gebruikers op Pinterest maandelijks 2x meer besteden dan mensen op andere platforms.
  • Pinterest tot de grootste zoekmachines behoord?
50%
Gratis Download
Pinterest Geheimen E-Book
null

Mijn naam is Claudia. 
Pinterest Marketing Queen bij Switch Online Marketing.

Voor verschillende klanten heb ik succesvolle campagnes opgezet in Pinterest. 
Van direct sales campagnes tot aan leadcampagnes, de resultaten waren vaak ongelooflijk. 
Hoe ik dat doe?
En welke kansen er voor jou liggen op Pinterest? 
Ik deel het graag met je in mijn Ebook; Pinterest Geheimen. 


  • Extra bulletpoint over je boek
  • Extra bulletpoint over je boek
  • Extra bulletpoint over je boek

8 jaar

Expert in Online Marketing

10+

Klanten geholpen

5+

Downloads van e-books (Net begonnen ;)

Claudia is betrokken, slim en goed bereikbaar

Ik ben zeer tevreden met Claudia en haar team van Switch! Elke lancering loopt heerlijk soepel en de resultaten die we behalen zijn TOP! Claudia is betrokken, slim en goed bereikbaar! Ze denkt mee, komt met sterke adviezen en ontzorgt me waardoor ik me gedragen voel en de resultaten behaal die ik voor ogen heb!

Arrezina van Roekel
Het zijn toppers om mee samen te werken!
Wij werken nu al enige tijd met Switch en wat eruit springt is de betrokkenheid en de drive om samen iets tot een succes te maken! Gedreven team die meedenkt en alles op alles inzet om iets tot een succes te maken, het zijn toppers om mee samen te werken! Thanks team!
Dani Jašarević
Een hele fijne training gevolgd. 
Een hele fijne training gevolgd van Switch. Ik ben zelf online marketeer, maar zowel ik als mijn collega's konden nog het een en ander leren over social media advertising. Michelle en Kim hebben ons helemaal meegenomen in hun aanpak en processen. Nu kunnen mijn collega's en ik hier ook mee aan de slag.
C hrista van Consigo

Download jouw exemplaar vandaag nog. 

Leer alle geheimen van Pinterest Marketing en ontdek wat Pinterest voor jouw bedrijf kan betekenen.