Zó zet je Pinterest succesvol in voor je bedrijf

Pin to win! Ontdek de 7 geheimen voor Pinterest-succes

Pinterest wordt nog vaak over het hoofd gezien, maar dit snelgroeiende platform is zoveel meer dan een 'plaatje zoekmachine'.

Ontdek in dit gratis e-book hoe je Pinterest strategisch kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien. En maak je geen zorgen als je geen fysieke producten verkoopt of denkt dat jouw branche niet 'inspirerend' genoeg is. Pinterest heeft voor ieder bedrijf iets te bieden.

50%
GRATIS Download: 7 Pinterest Geheimen
Stap 1: Vul hier je naam en beste e-mail in.
Stuur mij alle Pinterest geheimen!

Wist je dat:

  • Pinterest tot een van de grootste zoekmachines behoord?
  • Er 4,6 miljoen mensen dagelijks actief zijn op Pinterest?
  • Je voor de prijs van een kopje koffie duizenden mensen kunt bereiken?
  • 93% van de actieve pinners zegt Pinterest te gebruiken voor het plannen van aankopen?
  • Gebruikers op Pinterest maandelijks 2x meer besteden dan op andere platforms?
null

Maak kennis met mij, Claudia, Pinterest Marketing Queen bij Switch Online Marketing. Als ik geen kroon draag, ben ik druk bezig met het inrichten van succesvolle Pinterest-campagnes voor verschillende klanten. Van direct sales campagnes tot aan leadcampagnes, de resultaten waren vaak ongelooflijk. 

Nieuwsgierig naar mijn geheimen? Wil je weten welke kansen Pinterest aan jou serveert op een zilveren schaaltje? Vraag dan een gratis exemplaar aan van mijn gratis e-book 'Pin to Win'.

Hierin ontdek je hoe je:

  • Jouw online zichtbaarheid exponentieel vergroot.
  • Een niet te stoppen stroom van traffic realiseert.
  • En niet te vergeten, meer sales of leads binnenhaalt. 

8 jaar

Expert in Online Marketing

10+

Klanten geholpen

5+

Downloads van e-books (Net begonnen ;)

Het zijn toppers om mee samen te werken!
Wij werken nu al enige tijd met Switch en wat eruit springt is de betrokkenheid en de drive om samen iets tot een succes te maken! Gedreven team die meedenkt en alles op alles inzet om iets tot een succes te maken, het zijn toppers om mee samen te werken! Thanks team!
Dani Jašarević - FitMindAcademy
Claudia is betrokken, slim en goed bereikbaar

Ik ben zeer tevreden met Claudia en haar team van Switch! Elke lancering loopt heerlijk soepel en de resultaten die we behalen zijn TOP! Claudia is betrokken, slim en goed bereikbaar! Ze denkt mee, komt met sterke adviezen en ontzorgt me waardoor ik me gedragen voel en de resultaten behaal die ik voor ogen heb!

Arrezina van Roekel
Een hele fijne training gevolgd. 
Een hele fijne training gevolgd van Switch. Ik ben zelf online marketeer, maar zowel ik als mijn collega's konden nog het een en ander leren over social media advertising. Michelle en Kim hebben ons helemaal meegenomen in hun aanpak en processen. Nu kunnen mijn collega's en ik hier ook mee aan de slag.
Christa - Consigo

Download jouw gratis exemplaar vandaag nog. 

Leer de 7 geheimen van Pinterest Marketing en ontdek wat Pinterest voor jouw bedrijf kan betekenen.