In een strategiessie krijg je:

  • Inzicht in je huidige situatie (marketingtechnisch)
  • Praktische tips om meer uit je online inspanningen te halen
  • Een duidelijk beeld van wat wij samen kunnen bereiken.
  • Ideeën hoe je op een slimmere manier kunt adverteren
  • Inspiratie en energie om in 2017 te gaan knallen met je business
  • De kans om direct de samenwerking met ons aan te gaan!

Vul het formulier wat hiernaast staat zo volledig mogelijk in, mocht je nog vragen hebben dan kun je die hopelijk terugvinden in het onderstaande FAQ lijstje. Zo niet dan mag je altijd mailen naar info@switchom.nl

Goed dat je de kansen al pakt die er op Facebook zijn te vinden. Goed is de vijand van geweldig. Wellicht liggen er juist voor jou nog wel hele mooie kansen op het vlak van optimalisatie en A/B testen. In een persoonlijke sessie kunnen we kijken wat er al goed gaat en wat er beter kan.

Ook ondernemers zijn net mensen, als je weet dat 90% van Nederland actief is op Facebook en daarvan 2/3e zelfs dagelijk actief is. Moeten hier ook directeuren, eigenaren en andere Business to Business mensen aanwezig zijn (Wie dat ook mogen zijn ;)

Aangezien we niet altijd aanwezig zijn op kantoor en zelfs vaak in het buitenland verblijven kiezen we voor ander vormen van contact zoals: Mail, Whatsapp (bellen), Skype, Facetime etc. Genoeg manieren om met ons in contact te komen!

Wij zijn niet altijd lijfelijk aanwezig op kantoor. Wij geloven in het nieuwe werken, waardoor je kan werken waar, wanneer en hoe je wilt. Wat wij belangrijk vinden zijn de prestaties en de loyaliteit van onze medewerkers naar onze klanten toe. Om teleurstelling te voorkomen zouden wij voor een mail of Facebook Messenger kiezen :)

Een garantie geven is lastig, vooral in dit vakgebied. De ROI is van zoveel verschillende factoren afhankelijk. De garantie die we wel geven is dat wij tot het uiterste gaan om de campagnes van onze klanten winstgevend te krijgen en hun business te vergroten!

Voor niks gaat de zon op (gelukkig) en uiteraard moet bij ons de kachel ook branden. Aangezien elke klant anders is en daarom ook andere wensen heeft zijn onze diensten altijd maatwerk.
We werken met een opstartfee om de perfecte ads, doelgroep en campagne op te zetten en daarna een maandelijkse fee om alles te monitoren en te optimaliseren en bij te werken.

Voordat wij met iemand in zee gaan wil ik heel zeker weten dat we een match zijn en dat wij ook geloven in jouw product of dienst. In de strategiesessie komen we daar snel genoeg achter.
Strategiesessies zijn ook niet voor iedereen. Heb je nog geen budget om te adverteren en weet je nog niet goed wat je wil, wacht dan af tot mijn online training klaar is. Kun je daar lekker mee gaan knallen.

Een goede marketeer is moeilijk te vinden. Of hij/zij heeft al een baan, of werkt als freelancer.
Met een beetje geluk vind je een junior marketeer die je maandelijks een fiks bedrag moet betalen en die je ook nog mag bijspijkeren op online marketing gebied. Dan kun je beter een lager maandbedrag betalen aan Switch Online Marketing. Dan weet je zeker dat een expert zich buigt over jouw marketing en je elke euro die je investeert ook meervoudig terugverdient.


Vul de onderstaande gegevens in om een strategiesessie aan te vragen

Bel ons op 020-1234567 of gebruik onderstaand formulier: