Een vrijblijvende strategiesessie voor actiegerichte ondernemers

 Maak van 2019 jouw jaar en vraag je sessie vandaag nog aan:

Gelijk aanvragen 

 • In deze strategiessie krijg je:

  • Inzicht in je huidige situatie (marketingtechnisch)
  • Praktische tips om meer uit je online inspanningen te halen
  • Een duidelijk beeld van wat wij samen kunnen bereiken.
  • Ideeën hoe je op een slimmere manier kunt adverteren
  • Inspiratie en energie om in 2019 echt te gaan knallen met jouw business
  • De kans om direct de samenwerking met ons aan te gaan!

  Vul het formulier wat hiernaast staat zo volledig mogelijk in, mocht je nog vragen hebben dan kun je die hopelijk terugvinden in het onderstaande FAQ lijstje. 

  Zo niet dan mag je altijd mailen naar info@switchom.nl


  FAQ Strategiesessie

  Is deze call echt gratis en vrijblijvend?

  Yes, Een strategiesessie is altijd volkomen vrijblijvend en kosteloos. We sparren over jouw bedrijf, je marketing uitdagingen en groeikansen.
  Wil je daarna met ons werken en zien wij ook een goede match? Dan houden we je niet tegen.

  Ik zit in de Business to Business, werkt social advertising dan wel voor mij?

  Ook ondernemers zijn net mensen, als je weet dat 90% van Nederland actief is op social media en daarvan 2/3e zelfs dagelijk actief is. Moeten hier ook directeuren, eigenaren en andere Business to Business mensen aanwezig zijn (Wie dat ook mogen zijn ;)

  Kan ik ook bij jullie op kantoor langskomen?

  Wij geloven in het nieuwe werken, waardoor je kan werken waar, wanneer en hoe je wilt. Om teleurstelling te voorkomen zouden wij vooraf even een mailtje sturen of bellen. dan kunnen we altijd een afspraak maken. Zetten wij de koffie koud!

  Geven jullie ook garanties?

  Een garantie geven is lastig, vooral in dit vakgebied. De ROI is van zoveel verschillende factoren afhankelijk. De garantie die we wel geven is dat wij tot het uiterste gaan om de campagnes van onze klanten winstgevend te krijgen en hun business te vergroten! In de strategiesessie bepalen we of we grond zien voor een vruchtbare samenwerking.

  Wat kost dat nou? Marketing uitbesteden aan een bureau?

  Voor niks gaat de zon op (gelukkig) en uiteraard moet bij ons de kachel ook branden. Aangezien elke klant anders is en daarom ook andere wensen heeft zijn onze diensten altijd maatwerk.
  We werken zonder opstartfee, omdat wij geloven in een langdurige samenwerking. We berekenen een transparante maandelijkse fee om om de perfecte ads, doelgroep en campagne op te zetten, alles te monitoren, te optimaliseren en bij te werken. In de sessie bespreken we jouw specifieke case en de bijbehorende fee.

  Waarom is een strategiesessie gratis?

  Voordat wij met iemand in zee gaan wil ik heel zeker weten dat we een match zijn en dat wij ook geloven in jouw product of dienst. In de strategiesessie komen we daar snel genoeg achter.
  Strategiesessies zijn ook niet voor iedereen. Heb je nog geen budget om te adverteren en weet je nog niet goed wat je wil, begin dan met een online training.

  Kan ik niet beter een Marketeer in dienst nemen?

  Een goede marketeer is moeilijk te vinden. Of hij/zij heeft al een baan, of werkt als freelancer.
  Met een beetje geluk vind je een junior marketeer die je maandelijks een fiks bedrag moet betalen en die je ook nog mag bijspijkeren op online marketing gebied. Dan kun je beter een lager maandbedrag betalen aan Switch Online Marketing. Dan weet je zeker dat een expert zich buigt over jouw marketing en je elke euro die je investeert ook meervoudig terugverdient.  Vul dit formulier in:

  [gravityforms id="2" title="false"]