Wat is Facebook Power Editor?

Wat is Facebook Power Editor?

Adverteren op Facebook is ongekend populair. Steeds meer kleine en grotere bedrijven maken gebruik van dit grote sociale netwerk om gericht reclame te maken. Daarvoor wordt door grotere adverteerders vaak gebruik gemaakt van Power Editor. Maar wat is Facebook Power Editor dan eigenlijk?

Het is min of meer een hulpmiddel dat Facebook heeft ontwikkeld om grote adverteerders te helpen. Met Power Editor is het namelijk mogelijk om meerdere advertenties tegelijk te maken, te bewerken én te publiceren. Daarbij heb je een zeer nauwkeurige controle over de advertentiecampagne die je via je Facebook hebt ingezet. Dat is natuurlijk ontzettend handig. Maar daarmee hebben we nog lang geen compleet antwoord op de vraag wat is Facebook Power Editor.

Er zijn namelijk ongekend veel verschillende mogelijkheden met deze extra tool van Facebook. Wellicht is het juist daardoor zo ontzettend populair bij de meeste adverteerders. Vooral bij het beheren van je Facebook advertenties heb je heel veel mogelijkheden dankzij dit hulpmiddel. Je beheert meerdere advertenties tegelijk en daarnaast kun je deze advertenties ook eenvoudig importeren met Excel, waardoor het nog eenvoudiger wordt om je advertenties te maken zoals je zelf wil.

Voordelen Facebook Power Editor
Wat is Facebook Power Editor grootste voordeel eigenlijk? Dat is zonder twijfel de wijze waarop je tot in de detail meerdere advertenties tegelijk kunt beheren. Je kunt instellingen aanpassen aan je persoonlijke wensen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de doelgroep, het budget en de plaatsingen per advertentie.

Ook kun je dit op elk willekeurig moment aanpassen zodra je ziet dat de advertenties die je beheert toch niet presteren zoals je verwacht had. Dat kun je namelijk ook goed zien. In Power Editor kun je precies zien hoe je advertenties presteren en dit vervolgens ook delen met andere mensen in je account.

Je betaalt overigens niets extra's voor het feit dat je Power Editor gebruikt. Het is een soort gratis service van Facebook voor haar grotere klanten. Het programma maakt het zelfs mogelijk om volledige advertentiecampagnes uit te stippelen, in gang te zetten en te beheren. Daarmee is het wellicht de meest effectieve wijze van advertenties maken en beheren als je van plan bent om dit via Facebook te gaan doen.
Reactie plaatsen